Mahdollisuuksia

Rakastan tarinoita, runoja ja musiikissakin minulle eniten merkitsevät sanat, mutta en osaa käyttää tekstitauluja tai -tarroja oman kotini sisustuksessa. Vaikka olen nähnyt ihan superkauniita koteja, joissa aforismit ja tekstit löytävät kauniisti paikkansa, omaan sisustukseen niitä on vaikea saada sopimaan (toisin kuin psykedeelisiä neulovia eläinmaatuskoja..). Kesäreissulla törmäsin kuitenkin Suomessa valmistettuihin Terraviivan laattoihin ja vaikka laattavalikoimassa oli toinen toistaan ihanampia laattoja, tekstilaatat pysäyttivät kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Ehkä joku tässä elämäntilanteessa sai tekstilaatat puhuttelemaan. Irtisanouduin vuoden alussa vakityöstäni ja hyppäsin hoitovapaan aikana melkoisen tuntemattomalle maaperälle, ensin yrittäjäksi ja sitä kautta sain kipinän palata vielä opiskelijaksi. Olen kuluneen kahden vuoden aikana löytänyt myös ammatillisesti itsestäni puolia, joita en koskaan uskonut löytäväni, mutta ennen kaikkea oman itseni ja valintojeni rehellinen kuulostelu tasapainotti paljon myös rimpuilua siitä, kuka ja millainen minä olen ja millaisiin asioihin elämässäni haluan panostaa. Halusin jotakin konkreettista muistuttamaan, että on olemassa monenlaisia valintoja ja jos joku valinta ei tunnu oikealta, voi ottaa vähän takapakkia ja peruuttaa – se ei ole epäonnistumista vaan uskaltamista.

 

P8194871.jpg

P8194942.jpg

Asetelman viesti, johon tekstilaattani viimein päätyi, voi ensivilkaisulla näyttää vähän uhkaavalta – se ei kuitenkaan ole tarkoitus. Toivon myös hartaasti, että Islannista hankkimamme valokuvataulun teksti ”pussies” suomennetaan nynnyiksi ja jätetään ne muut vaihtoehdot huomioimatta. Taulut muistuttavat minulle eteisessä jokaisena aamuna, että nynnyilyn voi lopettaa heti alkuunsa, mahdollisuuksia on ja ne pitää uskaltaa nähdä.

 

P8265189.jpg

P8265191.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *