Ravintolapäivää

Onneksi on ihana ystävä, joka aamuisen facebook-viestittelyn lomassa muistuttaa ravintolapäivästä. Harmittelen usein sitä, ettei Kuopiossa (muka) koskaan tapahdu mitään. Jos ja kun jotain tapahtuu, tulee harvoin lähdettyä. MUTTA olisiko se lähestyvä syksy ja sen myötä lisääntynyt energia vai tämä uusi harrastus, jota varten tekee mieli valokuvata, mitä näillä nurkilla tapahtuu vai ehkäpä ymmärrys siitä, että liikkeelle lähtevät ihmiset tekevät kaupungista oman ja pitävät kaupunkikulttuuria elävänä.. ehkä kaikki edellä mainitut tekijät yhdessä saivat pesuemme aamutoimiin extraenergiaa ja valinta lounaspaikasta tehtiin nopeasti. Pikavilkaisu googleen ja päivitys kaupunkimme mahdollisuuksista, pesue autoon ja sadesäätä uhmaten nauttimaan kasvissosekeitosta ja pihakirpparista. Määränpää oli Keitto&Café Wanha Rauhala, Maaherrankatu 35. 

P8184829.jpg

 

Tomaattinen kasvissosekeitto ja vohvelit maistuivat pienellekin ruokakriitikolle. Seura oli mitä parhainta, aurinkokin näyttäytyi. 

 

P8184807.jpg

P8184814.jpg

 

Pihakirpparilta löytyivät bonuksena vielä vanhat ikkunanpokat ja hei, kympillä. Nyt vaan etsimään painopaikkaa, jossa valokuvan saa painettua kankaalle. 

P8184862.jpg

 

Onnellisena uuteen viikkoon. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *