Viikon tähtihetkiä

Remonttiprojektit etenevät hiljalleen. Yhtenä iltana kitattiin ruokailutilan seinän reikiä umpeen, seuraavana haettiin kenkätelineitä pala palalta valmistuvaan varastoon, sitä seuraavana iltana kiinnitettiin varaston hyllyt. Illat ovat lyhyitä – mutta onneksi ei ole mihinkään kiire. Eläminen remontin keskellä sujuu jo rutiinilla – silmä tottuu, niinkuin meillä usein sanotaan. 

kuva2.jpg

 

Olemme saanneet tämän viikon nauttia aarteesta nimeltä mummo.  Mummon läsnäolo on ollut ihanaa luksusta. On ollut aikaa vähän kouluttaa koiria, lueskella ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Ruoanlaitto ilman kymmentä keskeytystä on ollut mahtavaa ja takapihakin siistiytyi ihan silmänräpäyksessä. 

 

kuva4.jpg

 

Viikonloppuna luvassa on lisää mummoapua. Tiitiäisen yhden yön mummolavisiitillä saamme kokonaisen päivän aikaa työhuoneen remontoimiselle ja pitänee ehkä myös haukata ulkoilmaa ja muuta kuin kotiruokaa. Lisäksi posti on tuonut viikon aikana isompia ja pienempiä paketteja työhuoneen sisustamiseen, niistä ehkä viikonloppuna enemmän. Toki mahdollista ja ehkä toivottavaakin on, että tulevan kahden päivän suunnitelmat muuttuvat ja vietämme aikaa ihan muissa, kuin remonttipuuhissa, mutta meni niin tai näin. Life is good. 

 

kuva6.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *