Want a massage?

Parasta mitä Thaimaassa voi tehdä, ainakin sateisella säällä, on ottaa thaihieronta. Ja koska trooppiset myrskyt ovat viime aikoina riepotelleet Koh Lantaa ja sateisella rannalla loikoileminen on turhaa, olen vaihtanut auringonoton hierontaan.

En kuitenkaan suostu menemään möyhittäväksi mihin tahansa paikkaan, vaan otan hierontani yhdessä ja samassa paikassa, mieluiten vielä samalla hierojalla, eli mamalla. Vakiopaikkani nimi on Serenity ja se ei ole mikään tavallinen valokaapelilla koristettu hierontapulju tai rannalle kyhätty bambuhökkeli, vaan oikea spa.

serenity2.jpg

This is where the magic happens.

Serenityssä asiakkaalle annetaan mukavat hierontavaatteet ja hoidot tapahtuvat ilmastoiduissa huoneissa. Paikka tarjoaa kaikenlaisia hoitoja erilaisista hieronnoista kasvohoitoihin ja manikyyreihin, mutta itse olen hurahtanut niin pahasti perinteiseen, buddhalaisiin oppeihin perustuvaan thaihierontaan, etten ole malttanut ollenkaan kokeilla muita hoitoja.

Täytyy kuitenkin tunnustaa, että ensimmäisen hierontakerran jälkeen olin hieman pettynyt. Hieronta oli kyllä mukavan rauhoittavaa, mutta koska tykkään vähän kovemmista otteista, jäin kaipaamaan pientä tuskaa, jota hyvä hieronta mielestäni aiheuttaa. Nykyään mun mama tietää kyllä mistä tykkään, ja osaa laittaa neiti snorklaajan kropan kuntoon.

Tunnin mittaisessa käsittelyssä Mama kääntää ja vääntää ja painelee niin, että vesi valuu silmistä. Ja juuri kun luulen, että kropan solmut alkavat olla avatut, löytää mama uusia kipupaikkoja. Mama tietää, että minua saa runnoa kunnolla ja homman extreme-taso kasvaakin kerta kerralta. Tahtoisin joskus kuvata videolle miltä touhu näyttää, sillä välillä on täysin mahdotonta sanoa mitä mama tekee, niin kummallisiin asentoihin hän minut asettelee.

serenity1.jpg

Nam nam, hieronnan jälkeen tarjoillaan makeita ja maukkaita hedelmiä.

Taikinoinnin päättää niska-hartiaseudun hieronta, eikä mama paljon sääli kivusta huokailevaa tyttöstä. Kun viimeinenkin alueelta löytyvä kivi on moukaroitu, ohjaa mama minut terassille, jossa voi chillailla vielä hetkisen vihreää teetä ja makeita hedelmiä nauttien. Päivän paras hetki ei kuitenkaan voi kestää koko päivää ja lopulta rentoutuneen snorklaajan on palattava takaisin ulos sateiden riepoteltavaksi.

hyvinvointi mieli hyva-olo opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *