Ilmoitusluontoista asiaa

Olen nyt kuukauden ajan etsinyt aikaa kirjoittaa tämän pitkästi, mutta koska sitä aikaa ei vain (töiden, opintojen, sairastelujen ja muun tämän hetken arjen keskeltä) näytä järjestyvän, todetaan tämä nyt sitten lyhyesti (vaikkei se ehkä blogin satunnaisille kurkkijoille kovin suurena yllätyksenä tule):

Reeta trying jää nyt määrittelemättömän pituiselle tauolle.

Ehkä parin, ehkä kuuden kuukauden.

Blogini on ollut pystyssä hippusen vajaat kaksi vuotta, ja tässä vaiheessa haluaisin, että sillä olisi jo jotain ryhtiä: että pystyisin esimerkiksi kirjoittamaan sitä vähintään viikoittain. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole mahdollista, ja siksi aion ottaa aikalisän sen sijaan, että esimerkiksi räpiköisin eteenpäin julkaisemalla pitäisi-julkaista-jotain-ahdistukseeni omastanikin mielestä tyhjänpäiväisiä listauksia tai naiiveja elämä-on-aina-vain-yksinkertaista-ja-ihanaa-juttuja. Tätä blogia on ollut aivan ihanaa kirjoittaa aina, kun mulla on ollut siihen aikaa. Mutta aina kun kirjoitan jostain itse keksimästäni pakosta, vaikkei mulla ole mitään sanottavaa, ei tässä ole enää mitään hauskaa. Viime kuukausina koko hommasta on kadonnut ilo.

Sarjapelkääjä-sarja katkeaa nyt sitten myös ennen aikojaan, mutta suoraan sanottuna en oikein usko, että voisin tehdä pelokkaalle sielulleni tällä hetkellä mitään arvokkaampaa kuin sen, että keskityn ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla opintoihini ja töihini, tai tarkemmin tulevaisuuteeni ja uraani. Siinäpä kaksi sanaa, joita en ole koskaan osannut ottaa tarpeeksi vakavasti, jälkimmäistä varsinkaan. Alkaisi olla aika.

Pidemmittä: Aivan ihanaa syksyä, aivan ihanaa alkutalvea kaikille! Halailkaa toisianne aina kun siltä tuntuu, älkääkä ottako liikaa painetta siitäkään, jos aina silloin tällöin tekee mieli vain tuijottaa seinää ja murjottaa.

Näkemisiin. En malta odottaa, että mulla on aikaa, aihetta ja ILOA kirjoittaa taas!

Rakkaudella ja (tilapäisen) luopumisen haikeuella,

REETA

image.jpeg

Luettavaa odotellessa:

KUN LUETTELIN HYVIÄ NEUVOJA SINKUILLE

KUN SAIN PASSIIVISET PAKIT

KUN KERROIN OPISKELEVANI SUOMEN KIELTÄ

KUN RYHMÄTYÖT OTTIVAT PATTIIN

KUN TALVESTA VALITTAJAT OTTIVAT PATTIIN

KUN KUUNTELIN TUNNIN SUOMIPOP VIIKONLOPPUA

KUN ANNOIN HYVÄN VINKIN IHMISILLE, JOILLA ON TAPANA JÄTTÄÄ ASIAT AINA VIIME TIPPAAN

KUN PAINO PELOTTI

KUN AJATTELIN ALOITTAA HYVÄN ELÄMÄN (TAAS KERRAN)

KUN TYTTÖYSTÄVÄ HYLLYN SAI

KUN YRITIMME NUKKUA LUSIKASSA

KUN KYSELIN (EDELLEEN KYSELEN) HURMAAVIA KEITTIÖVINKKEJÄ

KUN OLIN TRENSSINAINEN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *