Ambassador

Regina J.

Tasan kaksi kuukautta sitten sain sähköpostin. Ei sillä, tuleehan sähköpostia päivittäin, mutta tämä kyseinen nostatti hymyn korviin saakka ja piristi sairaslomapäivääni huomattavasti. Makasin sen koko viikon sängyn ja sohvan pohjalla kuumeesta ja flunssasta kärsien. Aamuinen sähköposti saapui Foodinilta ja se kertoi, että minut oli valittu lukemattomien hakemusten joukosta Ambassador-tiimiin levittämään terveellisen elämäntyylin ilosanomaa eteenpäin yhdessä Foodinin poppoon kanssa. Ihan mahtavaa, taisi flunssakin karata kehosta siltä huutamalta!

Terveelliset elämäntavat ja säännöllinen liikunta ovat minulle todella tärkeitä. Herkuttelu on kuitenkin yksi paheistani, mutta onnekseni senkin voi tehdä terveellisesti, tai ainakin terveellisemmin. Herkutteluhetkiäni pääsette seuraamaan paljonkin täällä blogin, niin kuin myös Instagramin puolella.

 

 

Foodinin tuotteet olivat jo entuudestaankin osittain tuttuja, mutta nyt olen löytänyt jo uusia suosikkeja heidän tuotteistaan. Jos joku ei vielä ole testannut esimerkiksi kookosmannaa, suosittelen juoksemaan lähimmän koneen ääreen ja näppilemään osoitteen http://foodin.fi/ ja tilamaan kyseisen tuotteen, mieluusti suurimman purkin mitä löytyy. Se nimittäin hupenee nopeaan tahtiin. Kookosfanaatikkona sanoisin, että paras kookostuote ikinä! Oma ehdoton lempparini. Se sopii niin leivontaan, ruoanlaittoon, kuin ihan vaan suoraan purkista lusikalla nautittavaksi. Lisävinkkinä "ambassador-10"-koodilla saa 10% alennuksen verkkokaupasta ja yli 69 euron ostoksista ei tarvitse maksaa postikuluja. Foodinin nettisivuilta pääsee myös lukemaan lisää heidän tuotteistaan sekä taustasta.

 

Suosittelen myös käymään noukkimassa yläpuolella olevasta linkistä ilmaisen E-kirjan, josta löytyy inspiroivia vinkkejä ja helppoja reseptejä terveellisempään arkeen. Foodinin Instagramissa ja Facebookissa on muuten loppuvuoden käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa itselleen vuoden Viherjauheet. Kannattaa siis osallistua!

Nyt kun pääsin vinkkien kanssa vauhtiin, kerron vielä ihanan joululahjaidean joulustressin helpottajaksi. Ajattelin myös itse toteuttaa tämän: omatekemät raakasuklaat kauniissa lasipurkissa. Mikä sen ihanampaa, kuin saada herkullista ja hyvällä omallatunnolla syötävää suklaata, joka on koristeltu juuri sinun lempiasioilla. Pähkinöistä tykkääville voi murustaa sekaan erilaisia pähkinöitä, toiselle lempimarjoja, mulpereita, lakritsijauhetta, kookosmannaa, inkivääriä tai mitä ikinä ystäväsi rakastaakaan. Helppo ja ihana lahja! Ainakin itse arvostan omatekemiä lahjoja todella paljon ja pyrin tänä jouluna panostamaan juurikin näihin. 

Ihanaa tiistai-illan jatkoa!

- R -

Kommentit

Markka
Marenkia ja neilikoita

Jee, hyvä Tepa! Ja onneks olkoon ambassador-tittelistä! :)

Regina J.

Kiitos Markka! :) 

Kommentoi