Home details

Regina J.

Taisin jo aikoja sitten, vessojen remonttipostauksien yhteydessä lupailla pientä kurkistusta kotiimme. Nyt vihdoin lupaus täytetään.

Joku voisi sanoa kotiamme mustavalkoiseksi. Sitä se kyllä suurimmaksi osaksi onkin. Tykkäämme molemmat linjakkaista muodoista sekä luonnollisista ja harmonisista väreistä. Noh, musta ja valkoinenhan eivät virallisesti värejä edes ole, mutta löytyy meiltä sentään väriä kasveista ja sisustustekstiileistä, kuten esimerkiksi tyynyistä. Ja E tuo mukanaan myös väriläiskiä leluillansa. 

Meillä sisustuksessa vähemmän on enemmän, lukuun ottamatta jättipeikonlehteä, joka on lähtenyt aivan käsistä. Kuvissa se on jo kuitenkin harvennettuna, hetki sitten siinä oli ainakin kymmenisen suurta lehteä enemmän. Silti se on edelleen melko valtava. 

 

 

Muistan vieläkin sen tunteen, kun kävimme tätä asuntoa katsomassa ensimmäisen kerran. Tuntui heti kuin olisi ollut kotona. Jokin tässä viehätti niin paljon, että se oli menoa siltä seisomalta. Tarjoushan tehtiinkin samantien jo näytössä ja onneksemme saimme tästtä kodin. Pihasta ei nyt ole kuvia, sillä se ei ole näin syksyllä/alkutalvesta edustavimmillaan, mutta se kyllä kruunaa mielestämme koko paketin. Haaveilin omasta pihasta, mutten kuvitellut saavani näin hyvän kokoista ja viihtyisää. Säästän pihan esittelyn omaksi postauksekseen, kunhan puissa on taas lehdet ja ei ole niin märkää. 

Sellaisia kuvia. Aikaisempiin wc-remonttipostauksiin pääsee tästä ja tästä. Sieltä näkee hieman lisää kuvia wc- ja kylpytiloista.

 

Mukavaa torjantaita!

- R -

Kommentoi