Hymy herkässä, Top 5.

Regina J.

Tämän hetken hymyilyttäjät kiireisen arjen keskellä:

 

1. Aurinko.

Kuinka paljon voikaan pelkkä auringonpaiste vaikuttaa mielialaan! Ihanaa, kun heti aamulla ulos astuessa auringonsäteet osuvat kasvoille ja ilmassa on kevään tuntua. Hymy nousee välittömästi korviin, riippumatta siitä, onko maanantai tai jokin muu uninen aamu. Päiviin tulee lisäksi koko ajan lisää minuutteja ja tunteja, kun valoisan aika pitenee. Nyt on jo pidempään ollut kauniin aurinkoista, toivottavasti säät jatkuvat tällaisina pitkään. Kevät on täällä!

2. Fitness 24/7 Bootcamp -tunti.

Olen koukussa. Ystävän innostamana lähdin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa Käpylään kyseisen salin ryhmäliikuntatunnille, Bootcampiin. Sieltä löysin paikkani ja siitä lähtien olen ollut ähisemässä joka tiistai-ilta samalla paikalla, salin reunalla. Älyttömän tehokas tunti ja vaikka tunnin jälkeen on aivan naatti ja sykkeet katossa, on olo huikea. Kunnon hiit-treeni, suosittelen!

3. Liikkuva kahvimopo.

En arkisin ikinä ehdi nauttia aamupalaa, saati kahvia kotona ennen työpäivää. Töissä onneksi saa kahvia juodakseen, mutta eihän sellainen perus keitinkahvi mikään erityinen nautinto ole. Meidän kotikulmalla, Liisankadun ja Unioninkadun risteyksessä on melkein joka arki-aamu tarjolla täydellistä kahvia liikkuvasta kahvimoposta take awaynä. Kahvia myyvä Mikko on todella mukava ja hänellä on älytön kasvomuisti. Kahvi on niin herkullista ja tuoretta, että ensimmäisellä siemauksella rupeaa välittömästi hymyilyttämään. Ihana aamunautinto ja siitä on tullut jo tapakin. Ainakin kerran viikossa ostan kupposen cappucinoa tai lattea. Tekee ihan pahaa ohittaa mopo ilman pahvimukia, sillä jo pelkkä kahvin tuoksu on niin houkutteleva.

4. Päivien laskeminen talvilomaan.

Loman tarpeessa. Pimeä talvi on ollut pitkä ja vaikka vuodenvaihteessa pääsikin hetkeksi uusiin maisemiin ja levähtämään, on talviloma todella paikallaan. Pari viikkoa vielä uurastusta ja sitten otamme nokat kohti Aasiaa ja tarkemmin ottaen Kambodzaa. Miten odotankaan Angkor Watin temppeleiden ihmetystä, lämmintä ja kosteaa ilmastoa ja rantaelämää. Pian, pian pian! Ahh..

5. Tulppaanit.

Rakastan kukkia. Keväisin tulppaanit ovat suosikkejani. Niin ihanaa, kun kukat kaunistavat kotia. Huomaan hymyileväni aina, kun katseeni osuu tulppaaneihin. Ellei ne sitten ole kuukahtaneet ja pudottaneet terälehtensä. Onneksi tulppaanit yleensä kestävät ja niistä saa nauttia melko pitkään.

 

 

Mikä saa teidät hymyilemään? :)

 

- R-

Kommentoi