Joulukalentereiden aatelistoa

Kaupoissa on jos jonkinlaisia joulu- ja suklaakalentereita. En henkilökohtaisesti oikein välitä niistä perus maitosuklaista, joita markettien kalenterit ovat täynnä. Tai tuleehan niistä lapsuuden joulun odotus kyllä mieleen, muuta hyvää niissä ei sitten olekaan. Näin aikuisiällä olen halunnut kuitenkin myös jonkinlaisen kalenterin ja useana vuonna on Veikkauksen arpakalenteri toiminut hyvin ja luonut jännitystä joulunalusaikaan, tuottamatta kuitenkaan kymppiä suurempaa voittoa. Vaikka eihän sillä väliä, joulu on saapunut silti joka vuosi. Mutta tiedätte varmaan sen tunteen, kun jouluaattoaamuna sormet syyhyää. Päävoittoon tarvittavia joulupukkeja puuttuu enää yksi ja alat innoissasi raaputtaa viimeistä luukkua.. Ja ei, sieltä ei tule joulupukkia ja sitten joulu on pilalla. Heh, no ei sentään.. Saa todellakin ilmiantaa itsensä, jos joku on oikeasti joskus voittanut sen päävoiton!! 😀

 

PB301404_Fotor.jpg

 

PB301403_Fotor.jpg

 

Tänä vuonna löysin kuitenkin jotain aivan ihanaa… Nimittäin suurimman ja ehkä herkullisimman joulukalenterin ikinä. Ja mikä parasta, siinä on myös puolikkaita luukkuja!! Tanskalaisen Simply Chocolaten kalenterissa on yhteensä 30 erimakuista tummaa- ja maitosuklaata. Paketin sivussa on jokaisen päivän maku kerrottu nimellä ja mitä se sisältää. En ole halunnut lukea sisältöä ennakkoon, vaan olen päättänyt maistaa jokaisen luukun suklaan ensin ja sitten vasta tarkistaa maistoinko maun oikein. Kalenteri on myös ehkä kaunein kalenteri, jonka olen nähnyt. Pakettia kuvittaa talvinen ja huurteinen metsämaisema valkoisella taustalla. Paras joulukalenteri ikinä!

 

PB301398_Fotor.jpg

 

Löysin tämän ihanuuden Aleksanterinkadulla sijaitsevasta pop-up joulukaupasta Xmas Garage:sta. Aivan mielettömän ihana kauppa! Ainakin näin joulufanaatikolle. Sieltä löytää vaikka mitä ihania joululahjoja. Myös itselle.. 😉 Suosittelen todella poikkeamaan. 

 

PB301407_Fotor.jpg

 

Millaisia jouukalentereita teillä on?

 

P.s. Pitääkö nuo puolikkaat luukut aukaista yöllä vai milloin?? 

 

– R –

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *