Keikkaperjantai

Regina J.

Musiikki on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Ja on aina ollut. Se rentouttaa, nostattaa fiilistä, motivoi, parantaa, piristää ja tuo myös mieleen ihania muistoja. Kun minuta kysytään, millaisesta musiikista pidän, vastaan usein että olen kaikkiruokainen sen suhteen. Se riippuu niin hetkestä, ajasta ja paikasta, fiiliksestä ja melkeinpä kaikesta. Voin poissulkea musiikkityyleistä oikeastaan vain todella rankan huutohevin, kaikkea muuta voin ja tykkään kuunnella. Ja näistäkin tyyleistä saattaa joskus löytyä yllättäjiä.

Rakastan käydä myös keikoilla ja festareilla. Tänä keväänä ja alkukesänä odotan innolla muun muassa Mumford & Sons:n sekä Musen keikkoja, joille on jo liput takataskussa. Musen muutaman kesän takainen Olympiastadionin keikka on ehkä yksi elämäni parhaista keikoista, jossa olen ollut.

Eilen pääsin taas todistamaan yhtä tiivistunnelmaista ja mieletöntä keikkaa Semifinal:ssa, kyseessä hieman tuntemattomampi yhtye nimeltään The Soundstrippers. Suosittelen tutustumaan ja tulemaan seuraaville keikoille, toivottavasti kesällä taas muun muassa Hankoon. 

 

 

Kyseessä siis kolmen koplan (Teemu, Kafu ja Roope) muodostama akustinen trio, joita keikoilla säestää välillä ystävä jos toinenkin. Kolme akustista kitaraa ja kaksi miessolistia ja tyylinä folk. Mitäs sitä muuta tarvitseekaan! Enkä kehu heidän musiikkiaan vain koska satun olemaan toisen solistin avopuoliso, vaan koska oikeasti nautin kuunnella kolmikon biisejä. 

 

 

Eilisen keikan kruunasi kyllä upean Sirjan feattaus osassa biisejä. Ensimmäistä kertaa (kai) heillä oli viulu mukana jammailussa ja toimi kyllä niin upeasti! Sirja & Konfuusio oli myös lämppärinä ennen kolmikkoa.

 

 

Mikäli kiinnostaa kuunnella The Soundstrippersien biisejä ja levyä Ordinary People, löytyy ne Spotifystä ja pari musiikkivideotakin Youtubestä. 

Kiitokset siis vielä Strippareille ja Sirjalle! :)

 

- R -

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.