Lenkkeilymaisemat

Regina J.

Kevät. Miten ihana tekosyy lenkkeillä. Eiku...

Olin jo puoliksi hautautunut sohvapehmusteiden syövereihin, kunnes mieleni valtasi hirveä tarve päästä ylös, ulos ja lenkille. Vaatteiden vaihto ja olin jo ulkona. Olin jotenkin ajatellut, että aurinko ehti jo laskea, olihan kello jo melkein yhdeksän. Mutta mitä vielä, aurinko oli vasta alkamassa laskemaan ja ilma mitä mahtavin. En ole näköjään pysynyt kevään etenemisessä perässä. Tällaisista kevätilloista on otettava kaikki irti ja nautittava täysillä. Kannatti kyllä todella lähteä reippailemaan. Harmi vaan, etten tajunnut ottaa kameraa mukaan, joudutte nyt tyytymään kännykän kuviin lenkkipolkuni varrelta.

 

Pitkänsillanranta <3

 

Helsingin soutuklubi ilta-auringossa.

 

Koivut on jo hiirenkorvilla!!!

 

Yksi lempipaikoistani Helsingissä.

 

Sininen kukkameri.

 

Linnanmäen kalliot <3

 

Ahh. En vaan saa tarpeekseni auringonlaskuista. Missä tahansa, milloin tahansa, voisin tuijottaa niitä aivan loputtomiin. Joka kerta ne saa minut hyvälle tuulelle. Auringonlaskuissa on jotakin niin maagista ja lohdullista. Päivä on lopuillaan, tästäkin selvittiin ja huomenna on uusi päivä. Kyllä maailma on kaunis ja ihmeellinen paikka.

Säät näyttävät lämpenevän tällä viikolla, miten ihanaa. Tällaisia maisemia siis luultavasti luvassa enemmänkin. Kesä tulee, olen valmis!

Nyt kuitenkin hyvät yöt!

 

- R -

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.