Näin vietät loistavan ja leppoisan päivän Helsingissä

Regina J.

Kaipaatko vinkkejä, missä ja miten viettää mukava päivä Helsingissä?

Avunhuutoosi on nyt vastattu, nimittäin Bravofly ja helsinkiläiset bloggaajat kokosivat 7 suosikkikohdettaan Helsingissä. Näillä suosituksilla ja vinkeillä vietät onnistuneen ja leppoisan päivän. Merkkaa osoitteet kartalle ja suunnista paikasta toiseen shoppailun ja kauniiden katujen ihailun lomassa.

 

Oli ilo päästä mukaan kertomaan oma suosikkiravintolani Helsingissä. Valinta oli vaikea lukemattomien upeiden ravintoloiden välillä, mutta päädyin ikisuosikkiini, Sandroon. Ruoka on mielettömän hyvää ja maukasta, tuoreista raaka-aineista tehtyä ja palvelukin on loistavaa. Melkein tuntuu, kuin olisi ulkomailla. Se on aina positiivinen tunne. Drinkit ovat aivan älyttömän hyviä, suosittelen maistamaan! 

Sandroon pöytävaraus on melko ehdoton, päivästä riippumatta. Sandrolla on kaksi ravintolaa Helsingissä, Kalliossa Kolmannella Linjalla sekä Eirassa Tehtaankadulla. Ravintolan brunssiakin on kehuttu suuresti, itse en tätä ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tarkoitus on kyllä lähiaikoina.

 

 

Muita ravintolasuosikkejani ovat Sandron lisäksi Hoku, El Rey, Gastone, Sushibar + Wine Korjaamo, Linko Pizzabar vain muutaman mainitakseni. Sitten on tietysti vielä astetta fiinimmät ja paremmat ravintolat, joissa tulee käytyä harvoin, enimmäkseen juhlapäivinä, kuten esimerkiksi Gaijin ja Farang. Halusin kuitenkin suositella kaikenkokoisille kukkaroille sopivan ravintolan.

Itsekin sain pari kivaa kahvilavinkkiä artikkelista, jotka menevät ehdottomasti kokeiluun. Miten en ole kuullutkaan aiemmin Andante-kahvilasta, jossa yhdistyy sekä kahvila että kukkakauppa!? Minä, joka rakastan kahviloita, raakakakkuja ja kukkia! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Toivottavasti löydätte vinkeistä jonkin uuden suosikkinne!

 

- R - 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.