Pitääkö olla huolissaan?

Regina J.

Yksi tämän hetken lempi TV-ohjelmistani on keskiviikkoisin primetime-aikaan Mtv3:lta tuleva paneeliohjelma Pitääkö olla huolissaan. Ohjelmaformaatti on mielestäni aivan loistava ja panelistit huikeita. Erityisesti Kari Hotakaisen vastaukset saavat minut joka ikinen kerta nauramaan hysteerisesti ja siten poskilihakset kipeiksi. En ymmärrä mistä hän keksii niin älyttömiä ja humoristisia vastauksia ihmisten huoliin. 

Ohjelmasta inspiroituneena jaankin nyt 10 omaa vauva-arkista huolenaihettani, huumoria unohtamatta. Voi kun Hotakainen vastaisi näihin kaikkiin. Toki kuka tahansa muukin saa kysymyksiin vastata, jos huvittaa. 

*****

1. Pitääkö olla huolissaan, kun silmänaluseni ovat yhtä tummat ja synkät kuin marraskuiset illat? Edes kynttilänvalo ei niitä pelasta. Eikä kallis valokynäkään.

2. Muistini katkeilee useita kertoja päivässä ja lauseeni jäävät kesken. Hyvä kun muistan edes syödä. Onko vauvani tehnyt minusta dementikon? Pitääkö tästä olla huolissaan?

3. Vauvani tuntuu perineen minulta kaikkihetitässänyt -piirteen. Mikäli en tarjoa maitoa heti kun hänellä nälkä yllättää, alkaa hän itkemään ja huutamaan raivoisasti. Tarkoittaako tämä sitä, että minun pitäisi alkaa säästämään rahaa jo sitä varten, että hän vaatii puhumaan opittuaan kaikkia leluja lelulehtisestä ja jotta välttyisin itkupotkuraivareilta, joudun ne kaikki tilaamaan samantien nettilelukaupasta? Pitäisikö tästä ja muista perittävistä piirteistä olla huolissaan?

4. Raskauskilot lähtivät yllättävän nopeasti. Imeekö lapseni minut kuiviin? Pitäisikö tästä olla huolissaan?

5. Pitääkö olla huolissaan siitä, että vauva nyrpistää minulle nenää päivittäin?

6. Pitääkö olla huolissaan, kun vauvan vaippa on joka kerta täynnä sinappia? Vai voisiko sitä purkittaa joululahjaksi? 

7. Olen alkanut käymään ihmisten ilmoilla verkkareissa. Esimerkiksi viime viikolla Itäkeskuksessa. Pitäisikö tästä olla huolissaan? 

8. Vauvani nauraa minulle päin naamaa. Pitäisikö siitä olla huolissaan?

9. Pussaan vauvaani useita kymmeniä, ellen satoja kertoja päivässä, sillä hän on niin suloinen ja ihana. Voiko vauvan pussata piloille? Pitääkö tästä olla huolissaan?

10. Keskustelut mieheni kanssa pyörivät nykyään suurelta osin pissan, kakan, röyhtäysten ja puklujen ympärillä. Pitäisikö tästä olla huolissaan?

 

*****

Onko muilla samoja huolenaiheita?  :D

Ja muistakaa tänään klo 21.00 istahtaa töllön ääreen! 

 

 - R -

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.