Uusi alku

Regina J.

Tässä on tullut pidettyä "pienehkö" blogitauko. Tavallaan täysin aiheetta ja toisaalta ihan syystäkin. Loppuvuodesta huomasin kirjoitustahdin jo hidastuneen, kunnes tuli täysi stoppi. Ei huvittanut, ei jaksanut, ei kiinnostanut ja muutenkin loppuvuodesta oli jokseenkin rankkaa aikaa ihan henkisestikin, siihen sen enempää pureutumatta. Nyt vihdoin uskaltauduin takaisin näppäimistön ääreen ja tuntuu, että kevät tuo tullessaan uusia raikkaita ajatuksia. Onpa tässä välissä tapahtunut kaikenlaista mukavaa, reissuja ja onnenpotkujakin, joten varmasti jatkossa riittää kirjoitettavaa ihan uudestakin aiheesta. Täällä nimittäin odotellaan nyt esikoispoikaa saapuvaksi elokuun lopussa. <3 

 

 

Tässäkin siis myös yksi syy muutaman kuukauden koomailuun ja väsymykseen. Voin kertoa, että pari ensimmäistä kuukautta meni täydessä unessa. Kävin silmät sirissä töissä ja kotiin päästyä nukahdin sohvalle, josta minut herätettiin, kun oli aika siirtyä sänkyyn nukkumaan. Energiaa ei yksinkertaisesti ollut mihinkään ylimääräiseen. Onnekseni tämä ja lievät aamuheikotukset olivat ainoat oireeni alkuraskaudessa. Nyt elämä taas hymyilee ja jaksan touhuta ja mennä tavalliseen tahtiin. Ja puolivälissä raskauttaa siis ollaan nyt. Toivon, että kirjoitustahti siis lähtisi taas nousuun. Katsotaan miten käy.

Ihanaa, kun kevät näyttää vihdoin alkaneen kunnolla ja saa nauttia jo hiukan lämmittävistä auringonsäteistä. En malttaisi odottaa kesää ja lomaa. Parvekkeenkin olen jo laittanut kevätkuntoon. Vielä tosin kesälookista uupuu kukkia ja yrttejä ja muuta sälää, mutta niihin päästään käsiksi vasta, kun yöpakkaset ovat tipotiessään. Kotona olisi nyt myös yksi huone taas uudelleen sisustettavana, kun työhuone tulee muuttaa lähiaikoina lastenhuoneeksi. So excited!

 

 

Käytiin tänään myös Lapsimessuilla Messukeskuksessa ja vaikka lasta ei vielä olekaan, oli siellä mukava käydä hypistelemässä ihania pikkuruisia vaatteita ja testailemassa vaunuja. Muutamat heräteostoksetkin sieltä tietysti lähti mukaan. En vaan voinut vastustaa näitä söpöjä Done by Deer:n lautasia ja nokkamukia, vaikkei ne ihan heti käyttöön pääsekään. Samoin tuo Mainion neule oli niin hurmaava, että mukaanhan se lähti. Kokonsa puolesta saadaan odottaa talvea, mutta sinnehän se onkin sitten sopivan lämmin vaate!

 

 

Tästä se taas lähtee. Olen herännyt talviunesta ja -horroksesta.

 

- R - 

 

 

Kommentoi