Treeniä, yhdistystoimintaa ja töitä

Suunnitelmallinen harjoittelu (kiekonheitto) ja aktiivisen yhdistystoiminnan, oman työn ja vapaaehtoistyön yhteensovittaminen on melkoista palapeliä. Viisi kertaa viikossa treeniä ja siihen päälle kaikki muut toiminnot. Mun sairaus ainakin vaikuttaa tähän kokonaisuuteen niin että treenien jälkeen kotiin, syömään ja NUKKUMAAN. Montaa muuta  asiaa ei voi sovittaa samaan päivään.

Minut valittiin Suomen Vammaisyrittäjät ry hallitukseen muutama viikko sitten. Hallituksen kokous järjestettiin todella kauniissa paikassa vanhassa Porvoossa.

Ja kuten kuvista näkyy, kohde ei ole soveltuva normaalilla tuolilla kelaajalle. Sähkärillö tai sähkömopolla pääsee liikkumaan, mutta kivet kaduissa ovat isoja ja niiden väli on niin suuuria, että manulla ei kyllä yksin siellä liikuta.

Suomen Vammaisyrittäjien kokouksessa käsiteltiin  niin valtavasti asioita ja strategian suunnittelua, markkinointia ja kaikkea tarpeellista tälle yhdustykselle ja sen jäsenistölle, että kirjoitan siitä ihan oman postauksen.

Nyt siis valvomasss järjestystä Jyväskylän messukeskuksella. Rauhallista on ja voin käyttää aikaa blogin päivittämiseen 🙄 , kutomiseen ja vaikka vähän itseni kouluttamiseen (Zinzino GoCore kuuntelu). Tärkeintä, eli valvontaa unohtamatta

Ensi viikolla matkataan ystäväni ja avustajani Helenan (@hopeakettu) kanssa Tukholmaan Zinzino Annual Eventiin Globeniin. Kuvia varmaan päivittelen IG ja kirjoitan tapahtumista seuraavalla viikolla.

Tässä vielä tunne ensi viikon treenejä odotellessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *