Nähtävää ja koettavaa

Perjantaina käytiin ulkoilmamuseossa. Keli oli mahtava ja niin oli puistokin! Jotakin niin kaunista ❤

Iso osa kulkuväylistä on mukulakiveä , mutta  sivussa pääsee kulkemaan pyörätuolilla, kova pohjainen hiekka. Hiekkatiet paikassa muutenkin helppoja kelata.

Alueelta pääsee useasta paikasta ulos asfalttitielle. Korkeuseroa kuitenkin sen verran että yksin sieltä en olisi kelannut pois. Sähkömopolla siellä muutama ihminen ajeli. Suosittelen!!!

Alueelta lähdettiin pois etsimään ruokapaikkaa. Paikka löytyi, mutta suurena ongelmana se, että ei oikei  löydy mitään yhteistä kieltä. Selkeästi turisteille tarkoitetuissa paikoissa kyllä puhutaan englangia, mutta ei sitten muuten.

Lauantainaa HopOnHopOff bussikierrokselle. Pysähdyttiin Uprising Museumiin. Museon ekan kerroksen lattia on mukulakiveä …  Aivan sairaasti porukkaa. Ei ollut minulle sopiva paikka. Liikaa tuskaa…

https://www.1944.pl/en/article/the-warsaw-rising-museum,4516.html

Täältä pois ja matka  bussilla vanhaan kaupunkiin. Ihana, tunnelmallinen, siisti,  viihtyisä ❤ Liikkuminen  melko ok. Mukulakivien  viereen tehty rata, missä oli ihan helppo itse kelailla. Käytiin syömässä ja todettiin että ruokien hintaan  oli kyllä lisätty turistilisä. Hinnat miltei kaksinkertaisia. Kuitenkin halvemmat kuin Suomessa.

Mennään kyllä käymään paikassa maanantaina uudemman kerran. Saatiin nimitttäin pois lähtiessä sellainen kaatozaxe niskaan, että oli kuin suihkussa olisi oltu 😂

Turistibussiin eiolemitään luiskaa, mutta porukka auttaaa sinut kyytiin ja pois tarvittaessa, minä nousin siksi aikaa tuolista pois aikaa säästääksemme. Mutta apua saa tarvittaessa.

Nyt matka jatkuu kohti uusia seikkailuja 🤗

hyvinvointi museot-ja-nayttelyt hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *