Unelmat todeksi – suuntana ulkomaat

Syteen tai saveen, älkää lytätkö heti kättelyssä! Tämä on ensimmäinen kirjoitus sitten yläasteen!

Nainen on kolme kertaa käynyt ulkomailla, kaikki kolme kertaa sijoittuu Thaimaan Pattayalle. Mitä nainen tekee/hakee Pattaylta? Tämän lauseen kuulin viime reissulla melkein jokaiselta suomalaiselta mieheltä kun oltiin viimeisessä reissussa pelkästään tyttöjen kesken. Kokemuksia, lämpöä, aurinkoa, bileitä melkein kellon ympäri? Ja ennen kaikkea jokanaisen unelma, siellä on halpaa shoppailla?

Ei mun kohdalla. Jotenkin tää maa ja ihmiset on vienyt tän sydämmen täysin, jo ensimmäisellä reissulla vaikka se ei joka tytön unelmaloma ollutkaan. Näistä reissuista voin kertoa joskus ihan oman kirjoituksen.

Mutta nää ihmiset: ne ei paljon mammonaa omista, suurimmalla osalla niillä on asiat siellä huonommin mitä itsellä on ja silti ne jaksaa hymyillä ja olla ystävällisiä kusipääkänniääliö turisteille. Ja kyllä, tässä blogissa tullaan puhumaan asioista niiden ”oikeilla” nimillä. Paljon ei kaunisteluja tulla näkemään jatkossa jos ja kun (toivottavasti) innostun kirjoittamaan unelmat todeksi.

Viimeisen vuoden oon harkinnut muuttoa, Suomen Turkuun, muualle päin Suomea. Viimeiset 6 kuukautta harkinnut muuttoa pois Suomesta. Koska elämä ja nallekarkit ei oikein tuota tulosta Suomen loskaisen sateisessa talvessa, miks yrittää enempää kun kaiken vois aloittaa uudestaan Thaimaassa?

Sisko on tosin kieltäny mua yrittämästä 😉 Mutta tää on semmoinen yritys minkä haluan ja TULEN vielä toteuttamaan. En tänään, enkä huomenna, mutta tulevaisuudessa. Sen tiedän että perhe ainakin tulee tukemaan kaikesta huolimatta!

Mutta pärjääkö isin pienityttö suuressa maailmassa yksin ilman kielitaitoa?

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *