Väsynyt, mutta iloinen

Ajatus ei kulje.

Mikään ei luonnistu.

Haukotuttaa.

Kauhulla odotan huomisen 5.45 herätystä.

Väsyttää ja uuvuttaa vielä lisää.

 

644473_197224917067987_1656185826_n.jpg

Nyt on kaikki puhti pois. Täysillä olen tämän päivän painanut menemään, aluksi tallihommissa ja sen jälkeen vielä kuntosalilla treenaamassa kädet, selkä ja rinta, mistä takaisin tekemään tallihommia. Huhhei. Tarkoitus oli vielä käydä lenkki tässä illan aikana, mutta nyt olotilani on sellainen, että raahaudun suihkuun ja siitä samantien nukkumaan. Ihmettelen kuinka olen näin loppu jo nyt, ehkä viikonlopulta vahingossa keräytyneet univelat nyt muistuttelevat karman tapaan:D Eipähän tarvitse odottaa unta pitkään ja saa nukuttua niitä velkoja pois, kun aikaisin käy nukkumaan.

Toisaalta olen myös erittäin iloinen. Meitä oli tänään paikalla kaksi suurimmanosan ajasta, eli hommia sai tehdä reippaasti. Onneksi muutama porukkaamme kuuluva kaveri tuli myös myöhemmin tekemään. Saimme päivällä kuitenkin kaiken hyvissä ajoin valmiiksi, ilman ongelmia. Treenit menivät reippaasti. Tunnin verran salilla olin ja treenin lopussa piti vielä pohtia, etten unohtanut jotain tai katsonut kelloa väärin. Aika meni niin hirveän nopeasti. Kaikki muut liikkeet menivät hyvin ja reippailla tehoilla, mutta viimeisenä tulleet ojentajadipit tuntuivat tänään hyvin raskaille. Tarkoitus olikin jättää tämä liike viimeiseksi, jotta jaksaisin pusertaa ihan loppuun asti. Niin minä jaksoinkin, vaikka vähän epäilytti.

 

Huomenna meinasin taas tauon aikana käydä kuntosalilla ja sitten vuorossa olisivat jalat-takapuoli-vatsat. Jee, lempi alueeni treenata, saa tehoja enemmän irti ja jalkojen treenaus on mukavaa myös siksi, että joka kerta huomaa kuinka voimat alkavat palautua jalkaan ja homma edistyy. Innolla siis odotan sitäkin. Vaikka huomiseksi on vesisadetta luvattukkin (voi rähmä..), ehkä huomenna jaksan käydä siellä lenkilläkin, mikä tänään jäi puuttumaan.

 

942021_200018466788632_178367415_n.jpg

 

Nyt kuitenkin silmäni uhkaavat painua umpeen, joten taidan itse painua sinne suihkuun, josta olen koko päivän haaveillut. Toivottavasti teillä muillakin on ollut tehokas päivä;)

 

JonnaK.

 

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *