Töissä taas normaali 13h päivä. Teen minulle kuuluvat hommani, mutta en sen enempää. Istun toimistossa. Esitän tekeväni paperihommia, vaikka minulla on aivan kaikki muut ikkunat auki, kuin työhön liittyvät. Joku pyytää teippiä, ojennan sen, en tainnut edes nostaa katsettani pyytäjään.

Naapurihuoneesta kuuluu tv:n ääni. Ne pelaa taas sitä samaa peliä. Joku haluaa katsoa Salkkarit. Joku kuuntelee yläkerrassa musiikkia. Yritän olla kuulematta kappaleiden sanoja, jotta minun ei tarvitsisi reagoida vääriin lauseisiin.

Mol.fi on työpaikan käyttäjäprofiilini käydyimpien sivujen top 10:ssä. Tänään vietin siellä useamman hetken ja harkitsin jo puhelinmyyjän ammattia, vaikka en osaa edes puhua. Sosiaalialan paikkoja vilkaisen. Kaikki aiheuttavat ahdistuksen tunteita.

Lasken vaan tunteja ja euroja. Kesä on onneksi kohta täällä ja kuukauden loma ja matka. Muutama viikko lisää aikaa miettiä tulevaisuuden suuntaa. Ainoa asia, jonka tiedän tällä hetkellä on se, että se on joku muu, kuin tämä työ ja ala.

P.s. Muista tulevaisuus.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *