Vanity

Alku viikosta bongasin snapchatin kautta oivan tarjouksen medfinille huulien täyttöön. 199€/ml ja normaalisti tuo maksaisi kai 399€/ml. Olen halunnut suurentaa oikeasti olematonta ylähuultani varmaan jo kymmenisen vuotta. Olenkin koko viikon pohtinut, että pitäisikö vihdoin kokeilla. Noh tänään varasin ajan. Ja äsken peruin sen. Hahah.

Vaikka olematon ylähuuli on aiheuttanut harmaita hiuksia, pelottaa enemmän se ajatus mitä jos pilaan huuleni kokonaan? En halua päätyä täyttökierteeseen jo parikymppisenä (varsinkaan opiskelijan tuloilla.)Jos joku jolla on kokemusta huulien muotoilusta voisi nyt valaista minua, että mitä niille huulille tapahtuu täytön jälkeen? Siis jos ei varaa uutta täyttöä? Menevätkö huulet vielä pienemmiksi ja ryppyisemmiksi? (Tämän luin siis joltain vauvapalstalta ja se sai minut peruuttamaan aikani.)

Olen varma, että kun alan luonnollisesti rypistyä lähempänä neljääkymppiä, käyn sillon viimeistään täyttämässä nuo tyhjenevät huuleni. Mietin vain koko ajan onko ihan idioottimaista tehdä se jo nyt? Arvostan luonnollista kauneutta ja haluaisin olla luonnon kaunis, mutta turhamainen nainen kun olen, nään useammin ulkonäössäni niitä asioita joita haluaisin muuttaa. 

kauneus meikki syvallista ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *