Kyllä isä osaa!

RetroPrinsessa

Eilisen juhlapäivän kunniaksi päätimme pyöräillä vajaat 20 kilometriä kirppikselle. Ilma oli aurinkoinen ja kuuma. Väitän että harkintakykyäni kulkuvälineen suhteen sumensivat sana KIRPPIS, seuraavat henkilöt: Amma, Iksu, Rosanna, phocahispida, Siperian Ella, MinEna ja Emmi, joiden seurassa olin viettänyt pari edellistä päivää, touhuten mm. näitä asioita...

 

                                        Kuva: phocahispida

sekä ehkä kuitenkin eniten tuo kourassani killuva keltainen kuplajuoma.

Kuva: Siperian Ella.

Muutamakin pullo tuota kuplivaa ilojuomaa on melko paljon tällaiselle kuivasuulle. Siihen kun vielä yhdistää valvomisen ja matkailun on meikäläisen puuropää taattu ja harkintakyky menetetty täysin.

Lähdimme siis pyörällä matkaan, aurinko paistoi, linnut lauloi ja oli ihan järkyttävän kuuma. Hiki kirveli silmiä ja valui selkää pitkin, satula liimaantui persuksiin kiinni. Kun minulle valkeni, että puolet matkasta on vuoren korkuista ylämäkeä, meinasi iloinen perheidyllimme vaihtua fucking happy family-tragediaksi. 

Jykän hermot eivät pettäneet, joten hän piti huolen, että pysyimme niukin naukin iloisen perheidylin puolella. Takaisin palatessamme Saana nukahti turvaistuimeen, kypärä vain kopsahteli välillä selkääni vasten.

"Hei, Saanan pää heiluu ja retkottaa," Jykä sanoi.

"No kai mie sen oon huomannu, mutta en pysty tukemaan sitä käellä, ku samalla pittää juntata tällä pyörällä tuota helvetin seinää ylös," minä vastasin iloisesti.

"Mä keksin yhden jutun. Pysäytetään hetkeksi," Jykä tuumasi. Hyppäsi pyöränsä päältä, otti takaritilältä "mustekalakuminauhan" ja siirtyi Saanan penkin luokse. Pari kiepsautusta ja neitosen pää oli tuettu loppumatkaksi pysymään oikealla paikallaan.

Näyttää karulta, mutta toimi ihan älyttömän hyvin. Jykä fiksaili vielä myöhemmin kuminauhan menemään tuosta penkin selkänojan reiästä läpi, niin pysyi tosi hyvin paikallaan. Kun kyseessä on kuminauha, ei pää kuitenkaan ole ihan köytetty paikalleen, vaan siinä on pientä liikkumavaraa.

 Saana nukkui tyytyväisenä koko loppumatkan ja minullakin rupesi fiilis nousemaan, kun kotikulmat lähestyivät.

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Siis tuosta kuvasta ei edes näe, kuinka kertakaikkisen samanväriset nuo korvikset oli tuon Somersby-pullon kanssa. Oli kyllä kiva nähdä sinuakin, vaikka edelleenki oon niin kateellinen (mm.) tuosta sinun ihanasta tukasta, että nenänpielet vihertää.

Meilläkin kävi yksi kerta pyöräillessä noin, että neitokainen nukahti kyytiin eikä pää pysynyt hollillaan millään. Minun mieheni ratkaisi asian kengännauhalla. :D

Raissi
RetroPrinsessa

Kukaan ei ole ennen tuota reissua sanonut kadehtivansa minun minttutukkaa... Siksipä olen asiasta todella hämilläni. Mutta, kuten sanoin, niin väripurkin kourassa tänne vaan. :D Ja oli tosi kiva nähdä sinuakin.

Raissi
RetroPrinsessa

Autocorrect...

eppunen

Jykä on nero ja sain illan naurut kun tuo näyttää niin hupsulta viritelmältä :D

Raissi
RetroPrinsessa

Se tosiaan näyttää aika karulta... Mutta Jykä on kyllä nero ;D

#MOMFIE

Buahahaa, pakko oli linkata tämä niksi parille pyöräilevälle äitikaverille!

Kommentoi