Lastentarvikekirppisvinkki

Tänään ajattelin suoriutua reippaana kotiäitinä leikkipuistoon ja puistoruokailuun. Päätin, että emme mene lähipuistoon, vaan vähän kauemmas, jotta voin samalla tehdä pienen reippailulenkin. Minun tuurillani puolimatkassa alkoi sataa vettä ja kun pääsimme puistoon, se onkin kesän kiinni. Soitin Jykälle töihin (älkää pliis kysykö miksi…):

”Heippa, me lenkkeiltiin tänne puistoon syömään, niin tämähän onki kiinni.”

”No voi harmi, et sitte varmistanu netistä sitä”, Jykä pohdiskeli.

”En tietenkään, ku aattelin vaan olettaa, että tämä on auki. Toisaalta oishan minun pitäny arvata, että ku oletan tämän olevan auki, niin tää on tietenki kiinni. Vettäki sattaa. Me taijetaan lähtiä alepaan ja Anun luo syömään”, sekoilin puhelimessa Jykälle, joka ei noilla tiedoilla todellakaan tee mitään siellä töissä.

Soitin Anulle:

”Heippa. Me ollaan tässä teijän kulmilla leksulla muka syömässä, mutta tämähän on kiinni. Voijjaanko tulla teille?”

”Tietysti, tulkaa ihmeessä. Nähdään kohta.”

Anun luona mietimme, että mitäs keksisimme kun vettäkin sataa. Päätimme lähteä jonnekin lastentarvikekirppikselle. Nyt googlailimme kirppareita ja hyvä niin, sillä kaikki lähistön kirppikset ovat kiinni ainakin tämän viikon, jotkut pidempäänkin. Kaivokselasta löytyi lastentarvikekirppis nimeltään JANE, joka näkyi olevan auki. Anulla on auto ja kortti, joten pakkasimme lapset autoon ja hurautimme Kaivokselaan. 

Eipä ollut turha reissu. Kirppis oli tosi siisti, viihtyisä ja suht rauhallinen. Ei sellaista maailmanlopunmeininkiä kuin Vekarakirppiksellä usein on. Kaikki myyntipaikat eivät olleet täynnä, mutta tavaraa oli kyllä ihan katseltavaksi saakka. Hinnatkin olivat mielestäni hiukan edullisemmat kuin noilla tosi suosituilla kirppiksillä. 

Tällaisia juttuja tarttui meille mukaan

20140624_153641.jpg

 

Kukkaro keveni vain 16 eurolla.

Todellakin käymisen arvoinen paikka, suosittelen. 

Kommentit (8)
  1. Everydetails
    11.12.2018, 18:09

    Good Page by You Thanks

  2. Mun aarreaittani on Murula niminen lastentarvikekirppis Hyrylässä. Useimmiten siistejä vaatteita ja leluja todella kohtuulliseen hintaan. Taisi jäädä juuri lomalle, mutta suosittelen retkeä sinne vaikka vähän matkaa kertyykin. Siellä on myynnissä myös käsityöntekijöiden aarteita. Ihana paikka ja omistaja. Nyt tietysti ”paljastin” oman mansikkapaikkani, mutta taitaahan olla niin, että jotta olisi kirppis, tarvitaan myyjiä. Ja jotta olisi myyjiä, tarvitaan ostajia. 🙂

    1. Jee!! Kiitti vinkistä 🙂 Kyllähän se tosiaan just noin on kuin sanoit. Täytyypä tehdä maakuntamatka Hyrylään joku päivä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *