Mitäpä jos ensi vuonna muistaisi?

No niin, se siitä joulusta sitten. Kinkku tuhottu, arki on alkanut ja kaupat on alekrääsää pullollaan, uusi vuosi kolkuttaa jo ovella. Vaikka kovasti jouluihminen olenkin, niin minun jouluni päättyy siihen kun jouluruoat on syöty ja lahjat avattu. En yksinkertaisesti osaa ottaa uutta vuotta vastaan joulukoristeiden keskellä. Tänään olen riipinyt koristeita seiniltä ja kaappien päältä sekä riisunut ja pilkkonut kuusen laatikkoon. Arvatkaa mitä?  Se on tuntunut hyvältä ja puhdistavalta. Jotenkin koen, että täällä on taas lisää ilmaa, tilaa elää ja hengittää, kun kaikki killuttimet ja härpäkkeet on poistettu.

Koska minulla on edelleenkin osa vanhoista joulukoristeista hukassa, ajattelin laittaa tänne itselleeni pari muistutusta jouluun liittyen. Mikäli ensi vuonna märisen ja kiljun täällä joulutarvikkeisiin liittyviä asioita, voisitteko käskeä minua lukemaan nämä asiat:

Suurin osa vuoden 2014 joulukoristeista löytyy vanhasta matkalaukusta vaalean piirongin alta ja loput ruskean piirongin alimmaisesta laatikosta.

img_20141227_215924.jpg

Et todellakaan saa mahtumaan kuusenkynttilöitä takaisin samaan laatikkoon. Menetät vain hermosi siinä hommassa. Anna Jykän tehdä se!

img_20141227_215247.jpgLahjapapereita, naruja, teippejä ja pakettikortteja on ihan tarpeeksi ja ne riittää kyllä. Älä osta paperia lisää, vaan tongi esim. yläkaapit! Vuoden 2014 paketointihärpäkkeet löytyvät vaatekaapistasi, sieltä henkarissa roikkuvien vaatteiden takaa. 

img_20141227_215056.jpg

Jes, muistilista ensi jouluksi tehty! Nyt kun vielä muistaisin, että olen tämän tehnyt. Onhan siinä tietty se mahdollisuus, että ensi vuonna haluankin ne pastellipallot ja pastellista paketointipaperia… Niin, öööö, no, tehty on varuilta kuitenkin.

Mutta nyt katse kohti Uutta Vuotta ja orastavaa kevättä! Jiihaa! Päivät pitenee ja kevät tullee!

Kommentit (3)
  1. Hihii! Mä olen niin jouluihminen, niin jouluihminen, mutta niinpä vain tätä kaaosta ja neulasiaan tiputtelevaa kuusta katsellessa tulee mieleen, että pitäiskö alkaa laittaa joulu teloille… Yleensä vasta loppiaisena pitkin hampain olen riisunut talon jouluasustaan.

    Laita hei puhelimeesi muikkari 1.12.2015 tästä kirjoituksesta, niin saatat vielä löytää joulukoristeet ennen H-hetkeä! 😀

    1. Hyvä huomio tuo muistutusjuttu. Tosin kaveri väitti, että olen ehtinyt ne siirtää 5 kertaa ennen ens joulua 😀 Kyllä monet tosiaan pitää kynsin hampain kiinni joulusta. Minä aloitan ajoissa, niin tähän mennessä oon ehtinyt jo fiilistellä ihan tarpeeksi.

      1. Mä koristelin talon ja kuusen ekana adventtina, eli kyllä on täälläkin jo fiilistelty…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *