Pienen elämän kolhuja.

RetroPrinsessa

Voi näitä pienen elämänalun kolhuja. On arkun kulmaa, oven karmia, kutsuilla viuhahtanutta hyppynarua... Laps raukka näyttää siltä niinku ois otellut nyrkkeilymatsissa muutaman erän. Huoh. 

Sitä veljeni kauniisti nimittämää "pöljän pojan kypärää" en viitsisi hankkia, mutta kohta on varmaan pakko. Vai pitäiskö pistää lakki päähän neitoselle sisälläkin... Kolisteleeko kaikki juuri kävelemään oppineet tälleen itseään, vai onko meidän neito jotenkin erityisen kolhualtista sorttia? En nimittäin muista, että isoveljensä olisi ihan tältä koskaan näyttänyt.

Toiselta puolelta otsaa löytyy vielä muutama musta läntti...

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Tuttua! Aino oppi kävelemään yhdeksän kuukauden ikäisenä, joten järkeä ei päässä vielä ihan liikaa ollut. Mua pelotti mennä neuvolaan, kun Ainon pää oli täynnä mustelmia, että jos ne nyt sitten miettii onkohan tuo lapsi muka itse kaiken aiheuttanut.. Mutta sitten mustelmat vähenivät, kun kävelemiseen tuli lisää varmuutta (ja ennen kuin mukaan astui kiipeileminen ja hyppeleminen). Eli sanoisin, että normaalia, tai jos ei, niin täällä on yksi yhtä kolhualtis kakara, joka ei kuitenkaan tarvinnut pehmokypärää. :-)

Raissi
RetroPrinsessa

Samaa just yks päivä mietin, että mitähän ne neuvolassa tuumaa tuosta mustelmamäärästä. Tosin neuvola on vasta ensi kuussa, jospa siihen mennessä olisi vähän lisää varmuutta tullut tuohon kävelemiseen, eikä kuuppa olisi ihan mustelmilla :D

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Ei kävele vielä, mutta juuri tänään tuli taas todistettua kuinka julma äiti olenkaan. On nimittäin melkolailla sääntö eikä poikkeus, että pojan teloessa itseään julkisilla paikoilla, minä heilautan kättäni ja sanon ettei sitä sattunut, poijalla on vaan hyvä draaman taju. Ja sekunnin päästä pojan suusta tulee verta (koita siinä sitten selittää, että joo se tulee vaan ikenistä, kun hampaat puskee läpi...)

Raissi
RetroPrinsessa

Vähän rankempaa tuo hampaiden puhkeaminen teillä :D

Kommentoi