Pienen elämän kolhuja.

Voi näitä pienen elämänalun kolhuja. On arkun kulmaa, oven karmia, kutsuilla viuhahtanutta hyppynarua… Laps raukka näyttää siltä niinku ois otellut nyrkkeilymatsissa muutaman erän. Huoh. 

Sitä veljeni kauniisti nimittämää ”pöljän pojan kypärää” en viitsisi hankkia, mutta kohta on varmaan pakko. Vai pitäiskö pistää lakki päähän neitoselle sisälläkin… Kolisteleeko kaikki juuri kävelemään oppineet tälleen itseään, vai onko meidän neito jotenkin erityisen kolhualtista sorttia? En nimittäin muista, että isoveljensä olisi ihan tältä koskaan näyttänyt.

20140414_100839.jpg

Toiselta puolelta otsaa löytyy vielä muutama musta läntti…

Kommentit (4)
  1. Ei kävele vielä, mutta juuri tänään tuli taas todistettua kuinka julma äiti olenkaan. On nimittäin melkolailla sääntö eikä poikkeus, että pojan teloessa itseään julkisilla paikoilla, minä heilautan kättäni ja sanon ettei sitä sattunut, poijalla on vaan hyvä draaman taju. Ja sekunnin päästä pojan suusta tulee verta (koita siinä sitten selittää, että joo se tulee vaan ikenistä, kun hampaat puskee läpi…)

    1. Vähän rankempaa tuo hampaiden puhkeaminen teillä 😀

  2. Tuttua! Aino oppi kävelemään yhdeksän kuukauden ikäisenä, joten järkeä ei päässä vielä ihan liikaa ollut. Mua pelotti mennä neuvolaan, kun Ainon pää oli täynnä mustelmia, että jos ne nyt sitten miettii onkohan tuo lapsi muka itse kaiken aiheuttanut.. Mutta sitten mustelmat vähenivät, kun kävelemiseen tuli lisää varmuutta (ja ennen kuin mukaan astui kiipeileminen ja hyppeleminen). Eli sanoisin, että normaalia, tai jos ei, niin täällä on yksi yhtä kolhualtis kakara, joka ei kuitenkaan tarvinnut pehmokypärää. 🙂

    1. Samaa just yks päivä mietin, että mitähän ne neuvolassa tuumaa tuosta mustelmamäärästä. Tosin neuvola on vasta ensi kuussa, jospa siihen mennessä olisi vähän lisää varmuutta tullut tuohon kävelemiseen, eikä kuuppa olisi ihan mustelmilla 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *