Sen oikean löytämisen vaikeus.

RetroPrinsessa

Minulla on ollut, niin kauan kuin muistan, lompakko-ongelma. Sen täydellisen, kauniin ja toimivan lompakon löytäminen on ollut lähes mahdotonta. Vihaan ruskeita, mustia nahka- tai keinonahkalompakoita, niin käytännöllisiä ja tyylikkäitä kuin ne olisivatkaan. Minusta ne vain ovat kuolettavan tylsiä. Haluan, että lompakossani on jokin juju, yksityiskohta, joka tekee siitä juuri minun näköiseni lompakon. Tällaisen kombinaation löytäminen vain on yllättävän haasteellista. 

Kaiken kauniin lisäksi lompakosta täytyy löytyä paljon korttitaskuja, mielellään yksi läpinäkyväkin tasku (henkilöstökorttiani varten), kolikkotasku vetoketjulla sekä setelitasku (-ja).

Vuosia sitten löysin Roomasta sen oikean, aivan täydellisen, kauniin ja toimivan lompakon. Voih sitä ilon ja onnen päivää.

Onko pikkusen söpö, häh!

Korttitaskuja PAJLON, vetskaritasku, setelitaskuja...

Merkki näkyy olevan Shagwear.

Lompakko oli minulla ahkerassa käytössä ja vaikka kuinka pidin sitä kuin kukkaa kämmenellä, se alkoi rispaantua. Sitä ahdistuksen määrää, kun tajusin, että mikäli haluan pitää pankkikorttini tallessa, minun on hankittava uusi lompakko. Byääh!!

Googlasin toiveikkaana tuon merkin, jos vaikka joku putiikki sattuisi kyseistä merkkiä suomessa myymään... No, ei myynyt ei. Amazonilta löytyi kyseistä merkkiä, mutta en minä juntti tajua mitään siitä niiden tilaussysteemistä... Ryhdyin siis metsästämään lompakkoa suomesta. Meni kuukausia, eikä vanhalle lompakolle löytynyt veroistaan seuraajaa. 

Viimein tyydyin tähän, joka sekään ei ole täydellinen, mutta melko lähellä kuitenkin.

Kuva on kaunis, mutta vähän tuo kultainen ja sininen väri häiritsevät minua.

Korteille on ihan liian vähän taskuja, eikä läpinäkyvää korttitaskua ole. Käyttöön tämä kuitenkin tuli.

Ennen tuota kettulompakkoa, löysin jostakin... olisko ollut Kreikasta tällaisen.

Kesäinen, kaunis ja siro. Korttitaskuja ja pikkutaskuja löytyy, kolikkotasku ja setelitasku, mutta, mutta lompakko on auttamattomasti arkikäyttöön liian pieni. Tästä tulikin minun reissu ja lomalompsani.

Vaan mitä löysinkään Barcelonasta!! Oooh, olen niiiiin onnellinen tästä!

Minun silmiini kaunis kuin karkki.

Ja sisältökin silkkaa hunajaa. 

Pikkuisen voi ihminen olla fiiliksissä täydellisen lompakon löytämisestä. Olen kuitenkin tässä miettinyt, että hilloan tuota vielä jonkin aikaa kaapissani, ja kulutan kettulompakon loppuun. Tuntuu nimittäin niin mahtavalta, että kaapissa odottaa täydellinen lompakko, kun nykyinen sanoo sopimuksensa irti. Ei ahdista, eikä ole paniikkia uuden etsimisestä, sen kun avaa kaapin ja ottaa tuon ihanuuden esiin. 

Toisaalta, kun tuo täydellinen uusi lompakko tulee käyttöön, se rupeaa kulumaan... Eikä minulla sitten ole kaapissa enään uutta odottamassa... Ahdistus kasvaa. Uuh, pakko varmaan etsiä vielä yksi täydellinen lompakko kaappiin.

EDIT: Kuin kohtalon ivaa... Bongasin juuri sellaisen sivun kuin Ihanaiset.fi... Siellähän noita möllöttää muutamakin aikas täydellinen lompakko. Niinpä tietysti.

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

On kyllä ihana!

Tästäpä tulikin mieleen, että mäkin tartteisin uuden lompakon...

Raissi
RetroPrinsessa

Käyhän katsomassa tuo minun juuri tekstiin lisäämäni linkki.

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oijoi... <3

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Siis ei ois kyllä pitänyt avata linkkiä. kato mitä muuta mä löysin: http://www.ihanaiset.fi/fi/Sisustus/5/L%C3%A4mp%C3%B6pakkasmittari+Musta+Kissa/286  :D

Raissi
RetroPrinsessa

Siellä on kyllä kaikenlaista "tarpeellista" juu :D

Kristaliina
Puutalobaby

Onpa nättejä - ja tuolla linkissäkin!

Mulla on joku henkinen lompakko-ongelma; ja ehkä erityisesti just niihin sellaisiin ruskeisiin/mustiin "aikuislompakkoihin" liittyen. Eipystyeikykene. Niinpä mulla on lompakkona aina joku reissusta ostettu minihippipussukka, joka on mahdollisimman epäkäytännöllinen ja josta on mahdotonta löytää mitään - ja joka sopivasti rispaantuu puhki vuodessa niin, että seuraavalla reissulla voi taas sitten ostaa uuden 50 senttiä maksavan hippipussukan :D

Mutta hei parempi sekin on kuin tuon puolison tapa. Hänellä ei ole lompakkoa ollenkaan, vaan pelkkä pankkikortti taskussa :D

Raissi
RetroPrinsessa

Minäkin niin mielelläni käyttäisin niitä hippipussukoita, muttaku niiden kanssa menee JÄRKI! Noita saamarin kortteja kun on se tuhat ja yksi, ja sitten kassalla yrität epätöivon vimmalla löytää sieltä pussukasta maksukorttia, ihmisten huokaillessa takana. Se on vaan niin piinaavaa. Loppupeleissä minä paniikissa levitän koko pussukan sisällön siihen kassalle. Nice! Eikä hävetä ja ahdista yhtään...

Tästä syystä olen joutunut hankkimaan lompakon, mutta sen pitää tosiaan olla jotakin ihan muuta kuin musta, ruskea, yksivärinen, tylsä, aikuismainen...

Kristaliina
Puutalobaby

Niin menee! :D Ja kyllä: mä oon just se tyyppi, joka sitten siinä kassalla epätoivon vimmalla kaivaa sitä ahdasta pussukkaa löytämättä mitään - ja takana olevat jonottajat jo siellä yskähtelevät merkitsevästi... :)

Raissi
RetroPrinsessa

Se tunne, kun korvia alkaa kuumottaa ja tiedät kuuppasi kohta helottavan tulipunaisena häpeästä... Ei kovin mieltä ylentävää :D

Kristaliina
Puutalobaby

Jep. Ja hikeä pukkaa :D

Raissi
RetroPrinsessa

Heh, ja kädet alkaa täristä :D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ja sit lopulta tilillä ei oo katetta.... (been ther, done that)

Raissi
RetroPrinsessa

Voitit!! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Amazon.co.uk ihan sairaanhyvä nettikauppa, tilaa vaan, sieltä saat kaiken! Aika usein britit lähettää ilmaiseksi/halvalla Suomeenkin, päinvastoin kuin mestan jenkkiversio.

Raissi
RetroPrinsessa

Pitäis varmaan rohkaistua...

Raissi
RetroPrinsessa

Oih. Miltä tuo näyttää ulkoapäin?

Kommentoi