Sen oikean löytämisen vaikeus.

Minulla on ollut, niin kauan kuin muistan, lompakko-ongelma. Sen täydellisen, kauniin ja toimivan lompakon löytäminen on ollut lähes mahdotonta. Vihaan ruskeita, mustia nahka- tai keinonahkalompakoita, niin käytännöllisiä ja tyylikkäitä kuin ne olisivatkaan. Minusta ne vain ovat kuolettavan tylsiä. Haluan, että lompakossani on jokin juju, yksityiskohta, joka tekee siitä juuri minun näköiseni lompakon. Tällaisen kombinaation löytäminen vain on yllättävän haasteellista. 

Kaiken kauniin lisäksi lompakosta täytyy löytyä paljon korttitaskuja, mielellään yksi läpinäkyväkin tasku (henkilöstökorttiani varten), kolikkotasku vetoketjulla sekä setelitasku (-ja).

Vuosia sitten löysin Roomasta sen oikean, aivan täydellisen, kauniin ja toimivan lompakon. Voih sitä ilon ja onnen päivää.

Onko pikkusen söpö, häh!

20140326_134927.jpg

Korttitaskuja PAJLON, vetskaritasku, setelitaskuja…

20140327_104302.jpg

Merkki näkyy olevan Shagwear.

20140326_134946.jpg

Lompakko oli minulla ahkerassa käytössä ja vaikka kuinka pidin sitä kuin kukkaa kämmenellä, se alkoi rispaantua. Sitä ahdistuksen määrää, kun tajusin, että mikäli haluan pitää pankkikorttini tallessa, minun on hankittava uusi lompakko. Byääh!!

Googlasin toiveikkaana tuon merkin, jos vaikka joku putiikki sattuisi kyseistä merkkiä suomessa myymään… No, ei myynyt ei. Amazonilta löytyi kyseistä merkkiä, mutta en minä juntti tajua mitään siitä niiden tilaussysteemistä… Ryhdyin siis metsästämään lompakkoa suomesta. Meni kuukausia, eikä vanhalle lompakolle löytynyt veroistaan seuraajaa. 

Viimein tyydyin tähän, joka sekään ei ole täydellinen, mutta melko lähellä kuitenkin.

20140326_135007_0.jpg

Kuva on kaunis, mutta vähän tuo kultainen ja sininen väri häiritsevät minua.

Korteille on ihan liian vähän taskuja, eikä läpinäkyvää korttitaskua ole. Käyttöön tämä kuitenkin tuli.

20140326_135040.jpg

Ennen tuota kettulompakkoa, löysin jostakin… olisko ollut Kreikasta tällaisen.

20140327_104031.jpg

Kesäinen, kaunis ja siro. Korttitaskuja ja pikkutaskuja löytyy, kolikkotasku ja setelitasku, mutta, mutta lompakko on auttamattomasti arkikäyttöön liian pieni. Tästä tulikin minun reissu ja lomalompsani.

20140327_104114.jpg

Vaan mitä löysinkään Barcelonasta!! Oooh, olen niiiiin onnellinen tästä!

Minun silmiini kaunis kuin karkki.

20140326_135108.jpg

Ja sisältökin silkkaa hunajaa. 

20140326_135152.jpg

Pikkuisen voi ihminen olla fiiliksissä täydellisen lompakon löytämisestä. Olen kuitenkin tässä miettinyt, että hilloan tuota vielä jonkin aikaa kaapissani, ja kulutan kettulompakon loppuun. Tuntuu nimittäin niin mahtavalta, että kaapissa odottaa täydellinen lompakko, kun nykyinen sanoo sopimuksensa irti. Ei ahdista, eikä ole paniikkia uuden etsimisestä, sen kun avaa kaapin ja ottaa tuon ihanuuden esiin. 

Toisaalta, kun tuo täydellinen uusi lompakko tulee käyttöön, se rupeaa kulumaan… Eikä minulla sitten ole kaapissa enään uutta odottamassa… Ahdistus kasvaa. Uuh, pakko varmaan etsiä vielä yksi täydellinen lompakko kaappiin.

EDIT: Kuin kohtalon ivaa… Bongasin juuri sellaisen sivun kuin Ihanaiset.fi… Siellähän noita möllöttää muutamakin aikas täydellinen lompakko. Niinpä tietysti.

Kommentit (16)
  1. Oih. Miltä tuo näyttää ulkoapäin?

  2. Amazon.co.uk ihan sairaanhyvä nettikauppa, tilaa vaan, sieltä saat kaiken! Aika usein britit lähettää ilmaiseksi/halvalla Suomeenkin, päinvastoin kuin mestan jenkkiversio.

    1. Pitäis varmaan rohkaistua…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *