Sporttispurtti pihisee, puhisee, raapii ja niistää

Laura soitti aamulla: ”Hei, mitä teette? Lähetäänkö jonneki pyöräileen?”.

”Jee!! Lähetäänkö heti?” minä innostuin mukavasta sporttiseurasta.

Tähän väliin täytyy mainita, että olen eilisestä saakka kärsinyt aivan karmeasta siitepölyallergiasta, silmät ja koko naama kutisee, nenä vuotaa ja henki pihisee. Olo oli kuitenkin yön jäljiltä himppuisen eilistä parempi, joten kykenin autuaasti työntämään koko allergian taka-alalle. Vaikka muutama tunti ennen Lauran puhelua olinkin soittanut terveyskeskukseen, märissytpihissiyt surkeaa oloani ja vinkunut vahvempia lääkkeitä.

Pikku pyörälenkistä tulikin vähän pidempi, n.20km, sisältäen ainakin miljoona kilometriä ylämäkeä, mikä ei ehkä ollut maailman fiksuin veto meikäläiseltä.  Kun vihdoin raahauduin (apteekin kautta) kotiin, olin valmis hautaamaan itseni pihallamme olevan pihlajan juurelle. Olo oli karmiva ja on edelleen. Keuhkoni ovat kutistuneet rusinan kokoisiksi, hengitys vinkuu ja rohisee, tuntuu että en saa tarpeeksi happea. Koko kuuppa kutisee.

picsart_1398696901708.jpg

”Sporttimutsin” kuumottava kuuppa, joka ei punoita pelkästään sporttailusta vaan ihan yksinkertaisesti olen raapinut naamaani… Kuvasta puuttuu nenästä valuva räkä ja kirkkaan punaiset silmät, koska laitoin tippoja silmiini jo apteekissa ja nenä oli pakko niistää, sillä rään valuminen aiheuttaa armotonta aivastelua.

picsart_1398696812845.jpg

Saapa nähdä joudunko huomenna soittamaan taas tervariin ja vinkumaan jotakin keuhkoja avaavaa lääkettä… Toivottavasti en. Sitä ennen rouskuttelen, niiskuttelen ja lorottelen noita lääkkeitä naamaani. Kaivan ehkä silmät hetkeksi ulos kuopistaan ja harjaan niitä tiskiharjalla.

Kommentit (5)
 1. Oletpa reppanan näköinen! Toivottavasti saat toimivat mömmöt, nyt ei voi sanoa ”parane pian”, kun allergioista ei vain parannuta.

  1. No älä muuta sano. Tuossa kuvassa olen muuten jo paljon paremmassa kuosissa kuin siellä apteekissa.

   1. Ihme etteivät myyneet tiskin alta salaa tujumpaa rohtoa.

    1. Tais olla rohdot lopussa heitäkin. On kuulema ollut aikamoinen allergiakevät.

     1. Siis heiltäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *