Anoppi täydessä iskussa

mom-in-law.jpg

– Nyt ei naarata, sanoi savolaismies kun anoppi jäihin hukkui.

Anoppivitsit tunnetaan, mutta kun Jeesus meni Pietarin luokse kylään, hän otti ja paransi ensi töikseen Pietarin anopin. Jos siis poikamies Jeesus olisi milloinkaan anoppia itse omistanut, hän tuskin olisi laukonut mauttomia anoppi-vitsejä.

Jeesus jatkoi parantamis ihmeitään. Pietarin anoppi oli sitä sorttia mukava nainen, että heti kun Jeesus oli käskenyt kuumetta, ja se lähti hänestä, nainen nousi jalkeille ja alkoi palvella vieraitaan. Varsin mukava anoppi siis!

Jeesuksen parannustyö ei jättänyt mitään epäilyn varaan – se oli täydellinen. Kun puhutaan ihmeteoista meillä länsimaisilla ihmisillä vastassa on usein järki ja sen jälkeen epäusko. Olemme taipuvaisia luottamaan enemmän järkemme kuin vaikkapa Jumalan sanaan.  Siinä mielessä olemme kreikkalaisten jälkeläisiä:

Juutalaiset vaativat ihmetekoja, ja kreikkalaiset etsivät viisautta.

-1. Kor. 1:22

Olemme järkemme vankeja – jollei meille tapahdu uskon ihmettä. Uskoa on verrattu hyppyyn – mutta ei tyhjän päälle. Usko liittyy Jumalan sanan lupauksiin. Sen saman joka loi tämän maailman. Tuo sama luomisvoima on yhä tallella. Äskettäin eräs tuttavani kertoi, miten hänelle – keski-ikäiselle miehelle oli kasvanut uudet hampaat menetettyjen tilalle. Oli siinä röntgenhoitajilla miettimistä!

Ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat. Tommy Lilja on yksi niitä, joiden kohdalla tämä sana toteutuu. Jos haluat nähdä apostolisia ihmeitä voit katsoa seuraavsta linkistä lisää.

player

Linkki johtaa taltiointiin pastorin Suomen vierailusta.

Lisää hänen työstään ja esimerkkejä ihmeistä lähetyskentillä voit katsoa muista TV7- arkiston tallenteista. Ihmeet ovat sellainen asia, että se herättää asian läpieläneen kohdalla kunnioitusta ja nöyryyttä. Ihmeistä suurin on, kun syntinen ottaa evankeliumin vastaan ja vapautuu taakoistaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: http://rishikajain.com/2012/04/01/joke-on-mother-in-law/

21. Jeesus parantaa Pietarin anopin

Matt. 8:14-17, Mark. 1:29-34 ja Luuk. 4:38-41

hyvinvointi terveys syvallista
Kommentit (2)
  1. Hei,
    Haluatko / voitko antaa tuon ystäväsi yhteystietoja, jotta voisin tiedustella häneltä asiasta enemmän?

  2. Hieno taltiointi oli! Eniten mieleen jäi vaaleanpuna-asuinen pikkuinen tyttö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *