10 + 1 vinkkiä vauvan kanssa lentämiseen

aafc58d4-9e89-4d80-a10c-54cbcbb44b48new.jpg

 1. Varaa lennot vauvan rytmin mukaan, mikäli mahdollista. Esimerkiksi niin, ettei vauvaa tarvitse herättää pisimmältä unipätkältään. (meillä on iltaisin hieman levotonta, mutta kentällä ja koneessa oli niin paljon ihmeteltävää, että iltavillit unohtuivat)
 2. Pakkaa niin, että käyt mielessä läpi koko matkan: mitä tarvitaan missäkin vaiheessa, mitkä asut millekin päivälle ja monetko vaihtovaatteet tarvitaan. Pue vauvalle lennolle mukavat, lämpimät ja helpot vaatteet vaipanvaihtoa varten.
 3. Pukeudu itse mukaviin vaatteisiin: helposti riisuttavat kengät turvatarkastukseen sekä helposti avautuva yläosa mahdollista imetystä varten.
 4. Vitkuttele lentokoneeseen nousua niin pitkään kuin mahdollista. Vauva viihtyy paremmin kentällä hengaillen kuin kuumassa koneessa sylissä istuen.
 5. Vaihda vaippa ennen koneeseen nousua.
 6. Kävele lentokoneen käytävällä vauvan kanssa, mikäli hän näyttää kyllästymisen merkkejä. Meidän pikkuneiti viihtyy jostain syystä paremmin mahd. ylhäällä kuin istuen sylissä.
 7. Pyydä apua. Lentokoneen henkilökunta tai jopa vierustoverisi voiva olla suureksi avuksi, etenkin jos matkustat yksin vauvan kanssa.
 8. Laita tukka kiinni. Mikään ei ole epämukavampaa kuin hikiset niskahiukset ja latvat laukun ja olan välissä jumissa. Ja onhan se tukka kiva pitää mieluummin päässä, kuin vauvan tiukassa otteessa.
 9. Mikäli vauva viihtyy kantorepussa, laita vaunut jo lähtöselvityksessä ruumaan ja kanna vauvaa kantorepussa ja vaihtovaippoja selkärepussa. Näin kätesi ovat vapaana.
 10. Syötä vauvaa nousun ja laskun aikana. Tämä onnistuu, vaikka olette molemmat turvavöissä. Myös tutti voi auttaa tasaamaan paineita
 11. Ota rennosti ja nauti yhteisestä ajasta vauvan kanssa.
kulttuuri suosittelen matkat lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *