Joulukuun kuulumisia

Viime päivinä olen…

…Syönyt super hyvää hampurilaista, jonka tärkeimmät täytteet ovat Lidlistä löytynyt vegaanipihvi sekä Dunnestoresin Smoky Applewoods cheddar-juusto. Muulla ei ole niin väliä, paitsi erittäin tärkeää on töräyttää väliin myös sinappia ja ketsuppia.

…Askarrellut Neelan joulukalenterin, johon olen käärinyt mm. palapelejä, herkkuja, tehtävä-/tarrakirjat, sukkia, hiusrusetteja, pinnejä, pikkuautoja, popcornia ja tulostettuja värityskuvia.

…Laatinut meille Aimén kanssa yhteisen joulukalenterin, jossa on jokaiselle päivälle jokin pieni tehtävä, kuten esimerkiksi: He makes dinner / Send each other compliments /  Plan your next holiday / Watch a movie / Workout together / Go for a date / Create a bucket list together / Play board games.

 

…Saanut ihanan postipaketin, kun äiti oli lähettänyt meille mukavia yllätyksiä Suomesta.

…Ihmetellyt, että miten vaikeasti päiväkoti voikaan ilmoittaa vuodenvaihteen aukioloajat.

…Uskaltautunut meidän kylän kampaamon asiakkaaksi, sillä pitkä liehuletti alkoi olemaan ainoastaan tiellä eikä ollenkaan iloksi. Leikkaus oli ohi alta aikayksikön, mutta pari sanaa ehdimme kuitenkin kampaajan kanssa vaihtamaan. Niiden perus ”mistä oletkaan kotoisin” ja ”miten olet viihtynyt Irlannissa” tylsimyshorinoiden jälkeen tuli puheeksi, että minulla on tytär, jonka jälkeen kysyin kampaajalta onko hänellä lapsia. Irkuilla on hauska tapa vastata kysymykseen näin:”No, but I have two nieces and a nephew”, mikäli heillä ei ole omia, mutta sisaruksilla kuitenkin sattuu olemaan.

…Käynyt lähiostarin TkMaxxissa hakemassa kosmetiikkaa, kun kaikki shampoosta kasvovoiteeseen oli päässyt loppumaan lähes samanaikaisesti. Siinä lähtötohinoissa oltiin vahingossa koko perhe päädytty pukeutumaan vaaleanpunaiseen.

…Ihastellut näitä meidän toimiston koristuksia. Rakastan!

…Huvittunut siitä, kun Neela jätettiin hetkeksi Aimén äidin kanssa juttelemaan videopuhelun välityksellä ja Aimén palattuaan huoneeseen he vain olivat tuijottaneet toisiaan ja Neela oli todennut, että ”Daddy, she’s not talking.” Olivat vain tuijottaneet toisiaan.

…Fiilistellyt Neelan kanssa sateettomia, mutta kosteita aamupäiviä tyhjässä lähileikkipuistossa. Neela osasi kertoa, että kaikki muut olivat lähteneet kauppaan ostamaan leipää, puuroa ja riisipuuroa, eikä siitä syystä ehtineet puistoilemaan. Okei!

…Tilannut kotiin sellaisen dehumidifierin, joka kerää kosteutta sisäilmasta. Me tilattiin niitä oikein urakalla kolmen suomalaiskolleegan kesken ja vertailtiin kosteustasoja. Se on kyllä tainnut olla viime aikojen paras investointi. Litratolkulla on saanut kaataa vettä pois säiliöstä parin päivän sisään.

…Maalannut myös tällaiset pienet talvikauden taulut.

…Odottanut meidän jo traditioksi muodostunutta Kanarian all inclusive lomamatkaa, jonne aivan näillä näppäimillä lennetään. Ritva-mummo ja Matti meitä siellä jo odotteleekin mestoilla. Myös Henkka-veli ja Iida saadaan sinne Neelan lastenhoitajiksi meidän lomaseuralaisiksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *