Resepti: Helppo ja nopea tonnikalapasta
Tänään haluan jakaa tämän todella toimivan ja maukkaan tonnikalapastan ohjeen. Resepti on todella yksinkertainen ja nopea toteuttaa myös hirveässä nälässä, sillä kastike valmistuu pastan kiehuessa.
Tarvitset:
puoli pussillista pastaa (tai niin paljon kuin haluat)
purkillinen Tonnikalaa öljyssä
2 vartta kevätsipulia
1 pieni paprika / puolikas iso paprika
siivilällinen tuoretta pinaattia
n. 100g ranskankermaa
suolaa
pippuria
lempparimausteitasi (itse käytin oreganoa ja savustettua paprikaa)
n. 3dl vettä
Tee näin:
- Laita pasta kiehumaan
- tyhjennä reilusti tonnikalan öljyä pannulle
- pese ja pilko kevätsipuli ja paprika ja laita pannulle paistumaan
- pese pinaatti ja lisää pannulle
- Kun pinaatti on kutistunut lisää tonnikala ja ranskankerma ja anna lämmetä niin kauan kunnes kerma on ”sulanut” nestemäiseksi
- Lisää reilusti kaikkia haluamiasi mausteita
- Lisää reilusti vettä ja anna hautua kannen/folion alla niin kauan kun maltat odottaa
- Lisää kastike pastan joukkoon, sekoita ja nauti lämpimänä tai annostele lounasrasioihin ja syö myöhemmin