Bullet journal / Maaliskuu

Kohta on taas kuukausi mennyt ja maaliskuu voi alkaa. Vietän syntymäpäivääni maaliskuussa ja siitä syystä valitsin teemaksi tällaisen karnevaalitunnelman viireineen ja ilmapalloineen. Väreinä käytin vain kolmea, toisistaan poikkeavaa väriä mustan lisäksi.

bujomarch1.JPG

Kuukauden aikana haluan keskittyä hyvinvointiin ja kirjasinkin ylös sellaisia asioita, joita olisi hyvä toteuttaa kuukauden aikana. Mukana on sellaisia simppeleitä joka päivän juttuja, kuten runsas veden juonti ja musiikin kuuntelu, mutta myös sellaisia, jotka lisäävät hyvinvointia, mutta joista täytyy itseään vähän muistuttaa. Löysin idean Pinterestistä hakusanalla ”Happiness challenge”, vaikkakin onnellisuuden ei pitäisi mikään haaste olla, vaan luonnollisena osana jokapäiväistä elämään. Jospa sitten kuukauden jälkeen jotkin asiat tulevatkin sitten luonnostaan. Hyviä tapoja kun täytyy yleensä vähän ensin opettaa itselleen, kunnes niistä tulee osa luonnollista päivärytmiä. 

bujomarch2.JPG

 bujomarch3.JPG

 

bujomarch4.JPG

Viikkonäkymän tiivistin vain parille aukeamalle, sillä halusin varmistaa, että yksi kirja riittää koko vuodelle. Silti jäi tilaa vielä vähän muistiinpanoille.

bujomarch5.JPG

Matkustamme tämän kuun aikana Itävaltaan ja ajattelin kirjoitella suunnitelmia, pakkauslistaa ja muuta muistettavaa tähän aukeamalle. Pakkauslista on aika yleispätevä, joten sitä voi sitten käyttää apuna muillekin reissuille pakatessa. 

bujomarch8.JPG

Tuhlausloki on kulkenut mukana jo tammikuusta asti ja on ollut erittäin kätevä apu seuratessa kulutusta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *