Father’s day

IMG_2680new.JPG

IMG_2641new.JPG

 

IMG_2643new.JPG

IMG_2661new.JPG

 

Hassua, että isäinpäivät ja äitienpäivät eivät ole kaikissa maissa samaan aikaan. Viime sunnuntaina vietettiin isäinpäivää. Olemme päättäneet, että vietämme niitä Irlannin mukaan, mutta omille vanhemmilleni toivotan onnet tietysti Suomen kalenterin mukaisesti. 

Sunnuntai-aamuna heräsimme Neelan kanssa aamupuuhille jo kuudelta, ja annoimme daddyn jatkaa uniaan. Yleensä minun pitkät aamut ovat lauantaisin. Söimme aamiaisen nro 1 Neelan kanssa, leikimme, pyykkäsimme ja tanssimme The weekendin tahtiin. Kahdeksaan asti maltoin olla herättämättä Aimén ja silloin suuntasimme herättämään hänet suklaarasian ja korttien kanssa. 

Neela oli askarrellut päiväkodissa ihanan kortin, johon oli painettu hänen kädenjälkiään sormiväreillä siniselle pahville. Niin söpöä. Minä tulostin Neelan kuvalla varustetun kortin, jossa oli tällainen runo/laulun sanat sisällä: 

Walk with me daddy

Submitted By: BJscrapsalot
Walk alongside me, daddy
and hold my little hand.
I have so many things to learn
that I don’t yet understand.

Teach me things to keep me safe
from dangers every day.
Show me how to do my best
at home, at school, at play.

Every child needs a gentle hand
to guide them as they grow.
So walk alongside me, daddy –
We have a long way to go.

Author: Helen Bush

Olin viikkoa aiemmin hankkinut lahjaksi Niken mustan verkkapuvun, jonka antamista en malttanut oottaa isäinpäivään asti. En ollut yhtään varma, mitä hän tuumaisi niistä housuista, joissa oli yksi valkoinen raita sivuilla, joten halusin kuulla tuomion saman tien. Yhtä lailla Aimékin mietiskeli mielipidettään, kuten minäkin siellä kaupassa. Hän päätyi irroittamaan hintalaput ja sanoi tottuvansa niihin ja ihasteli pukuaan pitkään peilin kautta. Hyvältä se näytti kyllä! 

Päivällä lähdimme meidän lähellä olevalle viheriölle, sillä sää oli ihan mahtava. Neela sai tepastella taaperokärryn kanssa ja kävimme samalla reissulla hakemassa kaupasta vähän vessa- ja talouspaperia. Kuinka idyllistä 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *