Foam cafe, 24 Strand Street Great, Dublin 1, Ireland

Dublinin keskustassa, hieman epäilyttävän näköisen kadun varrella sijaitsee aivan ihastuttava lounaspaikka/kahvila. Mielestäni kahvilatarjonta Dublinissa on yleisesti ottaen aika heikko, sillä kaupunki on tankattu lukemattomilla määrillä pubeja. Oli todella kiva löytää näin helmi paikka kahvihetkelle.

IMG_9652uus.jpg

Kahvila on sisustettu aivan täyteen tauluja, valoja ja erilaisia sisustusesineitä. Kaikki on vähän vinossa ja mitkään esineet eivät sovi yhteen muiden tavaroiden kanssa. Jokaisessa pöydässä on erilainen pöytäliina ja huonekalutkin taivavat olla keskenään erilaisia. Tähän paikkaan astuessa ei voi kun alkaa tuijottamaan seinille, mikä on tietysti seuralaisen kannalta ehkä hieman epäkohteliasta.

IMG_9662uus.jpg

Foam cafe tarjoaa todella rennon ja viihtyisän ilmapiirin yksin tai yhdessä vietetylle lounas- tai kahvihetkelle.

 

IMG_9663uus.jpg

Lounaaksi Foam cafe tarjoaa herkullisia salaatteja, pizzaa, pastaa ja keittoa. Kaikki mitä olen täällä syönyt on maistunut todella hyvältä ja raikkaalta.

IMG_9665uus.jpg

 

IMG_9666uus.jpg

Tarjolla on useita erilaisia kakkuja ja muita leivonnaisia. Porkkanakakku oli todella mehevää ja herkullista, mutta muutkin kakut näyttivät kokeilemisen arvoisilta.

IMG_9668uus.jpg

Ps. Tässä paikassa kannattaa piipahtaa myös vessassa, sillä kaikki kolme koppia on sisustettu eri teemalla.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *