Ihanissa häissä

Yksi Suomi-loman kohokohdista oli ystäväni Saran ja hänen miehensä Jyrkin häät. Olin odottanut tätä päivää jo pitkään ja hartaasti.

Saavuimme Rovaniemelle perjantaina iltapäivällä ja illaksi olin varannut itselleni kampaaja-ajan, jotta puolentoista vuoden tauko edellisestä käynnistä saadaan rikottua ennen juhlia. Pääsin vihdoin tutustumaan entisen kolleegani Mariannen omaan liikkeeseen ja saimme siinä tukan laiton ohessa mahdollisuuden vaihtaa puolentoista vuoden kuulumiset kaikessa rauhassa. 

20180825_124137.jpg

20180825_131402.jpg

Minua niin jännitti aamulla tämä päivä, vaikka en ollut kuin menossa vieraaksi. Jotenkin se hääpäivä on niin jännä, vaikkei se oma olisikaan. Taas sitä mentiin kampaajan penkkiin. Olisihan sitä itsekin voinut tukkansa laittaa, mutta kiva se on nautiskella toisen laitettavana välillä. Mariannen kanssa sovittiin, että ei ainakaan mitään lettiä, eikä mitään tiukkaa tätinutturaa, joten olin tällainen rento kiharainen ponnarikampaus oli oikein sopiva valinta. 

P1010022new.JPG

Hääjuhla pidettiin Lähtevänojan leipomon juhlatilassa. Siellä oli niin kaunista ja vaaleaa ja morsian oli niin vimpan päälle miettinyt yksityiskohdat kauniisti yhteen sopiviksi pukuaan ja koristeluita myöden. 

Hääparin tanssi oli niin herkkää katsottavaa, että kyyneleiltä ei vältytty ainakaan meidän seurueen pöydässä. 

P1010033new.JPG

Ruoka oli tosi maukasta ja jälkiruokapöytä se vasta maukkaita juttuja tarjosikin! Oli niin sympaattista, kun pöydässä oli sekä modernimpaa herkkua, että sukulaistenkin leipomuksia. Etenkin niitä sydämen muotoisia pikkuleipiä kävin hakemassa ainakin neljä lisää. 

P1010040new.JPG

P1010053new.JPG

Oi, ihana Sara oli niin kauniina ja hehkeänä, kuten aina!

P1010063new.JPG

Mekkoni olin löytänyt jo alkukesällä tuosta meidän lähiostarilta jostain täti-ihmisten liikkeestä. Ajattelin, että ostan sellaisen mekon, joka sopii myös sellaiseen vähemmänkin fiiniin tilaisuuteen, niin tulee sitten pidettyä uudemman kerran. Onneksi muuten hääjuhlat olivat jo loman alussa juhlittu, nimittäin olisi ollut kireät oltavat Suomi-loman dietin viimeisinä päivinä 😀 Kengät ostin kolme vuotta sitten Penneysiltä alle kympillä ja ne ovat olleet kyllä mukavimma korkkarit, jotka olen koskaan omistanut. 

P1010074new.JPG

IMG_20180825_213727_205.jpg

Minulla oli ehdottomasti mukavin paikka, nimittäin sain istua näiden ihanien siskosten välissä 🙂 

P1010107new.JPG

Päivä meni (nyt seuraa yllätys) tosi nopeasti ja illan hämärtyessä ihasteltiin ilotulituksia ja tanssahdeltiin välkkyvien rusettien loisteessa tanssilattian valoissa. 

Kiitos vielä ihanat Sara ja Jyrki huikeista juhlista <3 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *