Isyyspakkaus tulevalle isälle

Isyyspakkauksen ideana on huomioida tulevaa isää, siinä missä kela muistaa tulevaa perhettä ÄITIYSpakkauksella. Vaikka en saakaan äitiyspakkausta, halusin silti koota Aimélle oman isyyspakkauksen kaikesta siitä huolehtimisesta, tuesta ja ymmärryksestä raskauden aikana. 

Monet tilailevat netistä ihania mätsääviä asuja isälle ja vauvalle ja mitä siistempiä juttuja. Itse kokosin pakkauksen sisällön yhdellä ostarireissulla kaikella mistä Aimé pitäisi. 

13020405_10208234355310485_641865417_nnewww.jpg

Jalkapalloilijan vauvalla on tietysti oltava jotain aiheeseen liittyvää. Mikä säkä, että törmäsin tähän futisaiheiseen kuolalappuun Dealzissa. Myös oma jalkapallo on hyvä olla valmiina, jotta harjoitukset voidaan aloittaa jo varhaisessa vaiheessa 😉 Voi sitten lapsi kertoa elämänkerrassaan kuinka hän pomputteli palloa jo ennen kuin edes käveli. Vitsi vitsi. Tietenkin lapsi tulee itse päättämään mitä hän harrastaa, mutta tässäpä yksi vallan mainio vaihtoehto. 

isyyspakkauskollaasi.jpg

The dad manual löytyi Debenhamsilta (Stockan ja Anttilan risteytys tavaratalo). Kirja sisältää kaikenlaisia aktiviteetteja, korjausohjeita, peliohjeita ja kaikkea sellaista tietoa, josta isälle on paljon hyötyä kinkkisissä tilanteissa. Laitoin mukaan myös karkkia, välipalapatukoita, tuoksukynttilää, kahvia ja kokistakin.

Isyyspakkaus sai ensin hieman kummastuneen vastaanoton, mutta selittäessäni mistä on kyse taisi se mennä hieman tunteisiin <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *