Kurkistus meidän kotiin Dublinissa / Makuuhuone

Tervetuloa kurkkaamaan näin virtuaalisesti, miltä meidän kodin päämakkarissa näyttää. Tämä on kotimme ehdottomasti suosikkipaikkani, koska siellä ei ole liikaa tavaraa näkösällä ja värimaailma on mukavan rauhallinen. 

Kalusteista vaatekomerot, yöpöydät ja sänky kuuluvat vuokraan, emmekä ole niiden valintaan asukkaina vaikuttaneet millään tavalla.

Kerrottakoon vielä, että tämä meidän tämänhetkinen koti tuskin tulee olemaan meidän asuttavana enää pitkään, joten monet ratkaisut ovat vain väliaikaisia. Tältä siellä kuitenkin tällä hetkellä näyttää.

IMG_1998new.JPG

IMG_2000new.JPG

Meidän sänky on kokoa Double, mutta peitto kokoa King. Olin jo sanomassa, että tämä kombinaatio toimii oikein hyvin, kunnes muistin, että todella usein herään aamuisin 10cm leveältä alueelta niin, että vain puolet vartalostani on saanut peittoa päälleen. Pikkuneidin jalat löytyvät niskani takaa tyynyltäni. 

Lakanat olen hankkinut Penneysiltä, sillä kostean sisäilman vuoksi mitkään tekstiilit eivät säily pitkään hyvänä. Miksipä siis tuhlata rahojaan laatuun, kun halvemmallakin saa aivan kivan näköistä, eikä niistä luopuninen tunnu sitten niin pahalta. 

Neelan pinnasänky on saatu meidän kolleegalta, jonka lapselle se oli käynyt pieneksi. Neiti nukkuu siellä yleensä puolet yöstä, jonka jälkeen siirtyy meidän keskelle jatkamaan uniaan ja pyörimään kellon viisarin tavoin meidän välissä. 

 

IMG_2001new.JPG

Lipaston hankimme kolleegan tyttöystävältä heidän muutettua Irlannista muualle. Lipasto toimi ensin myös hoitopöytänä, mutta jatkoi sitten pelkästään neidin vaatteiden säilytyspaikkana. 

Sen yläpuolella on hyödynnetty seinästä valmiiksi löytyvät naulat ja ripustettu pari valokuvaa ja Tigeristä löytynyttä hyllyä. Meidän makuuhuone kun toimii tällä hetkellä myös neidin makuuhuoneena, on siellä pari tulevaan lastenhuoneeseen tarkoitettua elementtiä. 

IMG_3108new.JPG

Pentikin lampun olen raahannut Suomesta asti tänne aivan itse ja se on minun suosikki-sisustusesineeni. Se ihan todella kaunis ja ajaton. 

IMG_3107new.JPG

Makuuhuoneestamme on käynti kakkos-kylpyhuoneeseen, josta löytyy suihku, pönttö ja allas. Nurkassa roikkuu Lindexiltä löytynyt mobile, joka sekin odottaa pääsyä siihen tulevaisuuden lastenhuoneeseen.

Oikealla on Aimén vaatekomero ja huoneen vastakkaisella puolella puolestaan minun komeroni. Minun komerosta löytyvät myös matkalaukut ja liinavaatteet. 

Kommentoi tai tykkää, mikäli haluat nähdä lisää kuvia meidän kodista täällä blogissa 🙂 

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *