Linnassa juhlissa

Joillekin saattaa tulla sellainen käsitys, että täällä sitä vain juostaan juhlista toisiin, spa hotellista linnaan, vaikka aivan tavallista arkeahan sitä täällä elellään. Nyt vain sattui kahdet ihan mielettömät juhlat samalle syksylle. Nämä juhlat pidettiin Aimén futisjoukkueen managerin terveyden kunniaksi, sillä hän selätti syövän vuosi sitten samaan aikaan. 

Olin jo menettänyt toivoni, sillä näytti siltä, että ainoa lastenhoitajamme olisi viikonlopun muualla ja jäisin katsomaan Uutta päivää ja Vain elämää jaksoja itsekseni illaksi Neelan mentyä unten maille. Onneksemme ystävämme pääsikin Neelan hoitajaksi ja Aimé sai minut mukaansa linnan juhliin.

dinnerNeww.jpg

Juhlat pidetiin Luttrelstown linnassa, jossa vaatimattomasti on pidetty myös David ja Victoria Beckhamin häät. Taksikyydistä noustessa vastassa oli sateenvarjolla varustautunut mies, jonka saattamana pääsimme sisään linnaan, jossa vastassa oli tarjoilijoita erilaisten juomavaihtoehtojen kanssa. Valkoviinilasit kädessä astelimme peremmälle ja eräs työntekijöistä haki takkini narikkaan talteen. Kabinetissa siemailimme viiniä ja ihastelimme linnaa. 

tytötNew.jpg

Aimén joukkukavereita tyttöystävineen saapui myös paikalle ja ihastelimme puitteita yhdessä. Molemmat naiset ovat irlantilaisia ja lupasivat kertoa, mikäli bongaisivat julkkiksia juhlissa. Itsehän en sellaisia tunnistaisi. Ilmeisesti sellaisia ei kuitenkaan juhliin saapunut, vaan vieraat koostui sankarin ystävistä, kolleegoista ja jalkapallojoukkueesta. 

IMG_3804new.JPG

Kävimme tietty vähän tutkimassa linnaa pitkine käytävinee ja erillisine kirjasto- ja olohuoneineen. Seinillä oli upeita maalauksia ja huonekalut kuin nukkekodista. Oli oikasti aika hiton siistiä päästä kokemaan jotain tällaista! 

 

IMG_3814new.JPG

Asuksi valitsin viime vuonna TKmaxxista löytämäni mekko, jota jouluaattona pidin viimeksi. Päätin olla hankkimatta uusia mekkoja mihinkään juhliin vähään aikaan ja selviytyä olemassa olevilla. Mekko itsessään ei ole super juhlava, mutta siitä sai sellaisen kiinnittämällä huomiota kaikkeen sen ympärillä olevaan. En ollut ainoa punaisessa mekossa juhliva nainen, mutta olin niin otettu erään hienon rouvan kehuessa mekkoani ja kertoessa sen kiinnittäneen huomion hyvällä istuvuudellaan hänen astuessaan juhlatilaan. 

IMG_3827new.JPG

IMG_3829new.JPG

IMG_3830new.JPG

Juhlatilasta avautuivat ovet kauniiseen ruokasaliin, jossa illallistimme kolmen ruokalajin menun. 

linnan dinneri.jpg

Ruoka oli super herkullista, mitäpä muutakaan. Alkupalaksi oli ankkaa, pääruoaksi kalaa tai pihviä sekä jälkiruoaksi suklaaleivos jäätelöllä.  Sisäinen wannabe-vegaani väistyi tieltä ja nautti illallisesta täysin siemauksin!

IMG_3838new.JPG

Juhlat jatkuivat tanssilattialla bändin soittaessa klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia. Aimén kanssa kävimme totta kai laittamassa jalalla koreasti, sillä liian usein ei tällaista tilaisuutta tule vastaan. Aimé sanoikin, että meidän pitäisi tanssia vähän useammin, onhan se niin hauskaa. 

IMG_3840new.JPG

Oli aika jättää linna ja hienoudet taakse ja palata takaisin kotiin. Harmi, että linna ja sen ympäristö oli pimeyden ja sateen peitossa koko illan, eikä nähty koko komeutta päivänvalossa. Kotiin palasi kaksi onnellista, mutta väsynyttä vanhempaa. Kaikki oli mennyt kotonakin oikein hyvin, mikä oli ilahduttavaa kuulla. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *