Maailman toiseksi helpoin, melkein vegaani tomaattipasta
Reseptiä pukkaa ystävät! Maailman helpoin tomaattipasta syntyy niin, että keitetään makaroonia kiehuvassa vedessä ja lautasella sitten töräytetään päälle ketsuppia. Siksi tämä on vasta toiseksi helpoin. Minulla on ainakin kymmenen hyvää syytä jakaa tämä ohje teidän kanssa. Lasketaanpas vaikka:
- Ei sisällä lihaa
- Maistuu hyvältä
- Nopea valmistaa
- Melkein vegaani (vegaanit tarkkana tuon parmesaanin kanssa sitten, myös maggikuution sisältö on minulle mysteeri, ainiin ja pesto!)
- Halpa
- Riittoisa
- Nielee mukaansa myös jääkaappiin unohtuneita kasviksia
- Ei vaadi jatkuvaa läsnäoloa valmistuessaan
- Ei kovin epäterveellinen
- Muovautuu moneen makuun sopivaksi
Tomaattipastaan tarvitset:
- Purkillinen tomaattimurskaa
- tomaattipyrettä
- punaista pestoa
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- porkkanaraastetta
- sipuli
- valkosipulia
- pastaa
- maggi-kuutioita
- lempimausteitasi
- parmesaanijuustoa
- vettä pari tomaattimurskapurkillista
Näin se tehdään:
Laita kattilaan kaikkia aineksia oman maun mukaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes pasta on pehmeää. Tarjoa heti tai vaikka seuraavana päivänä.