MINIMALISMIMAANANTAI / Meidän perheen joulukalenteri

20171214_150634.jpg

Puolet blogini lukijoista, eli Eveliina, Saana ja Aino, kyselivät meidän joulukalenterin perään. Miettivät, että miten sille tänä vuonna oikein kävi. 

Sitähän silloin marraskuussa pohdiskelin, että miten ihmeessä tulemme yhdistämään minimalistisen ajattelun ja pakettitäyteisen joulukalenterin yhteen. En sitten tiedä kuinka menestys tämä oli minimalistisuuden suhteen, mutta yritys oli kova ainakin. 

Päädyimme tekemään koko perheen yhteisen kalenterin, josta jokainen sai avata yhden luukun joka kolmas päivä. Tällä tavalla 24 luukkua jaettuna kolmelle tekee 8 luukkua per henkilö. Aika monta pakettia sekin!

Neelan luukuista paljastuu/on paljastunut hammasharja, bambuastioita yksitellen, lapaset, saippuakuplia sekä pullo pillillä. Ainakin rikkoutumattomat astiat ovat olleet neidille mieleen, sekä verenpainetta alentavia vanhemmille. Mietin myös muovailuvahaa, värikyniä ja tarroja, mutta säästykööt nämä ajatukset ensi vuodelle sitten. 

Aimén luukkuihin paketoin taas niitä Happy socks sukkia, sillä sellaisia on ollut hänellä kovassa käytössä viime vuodesta asti ja siitä huolimatta priimakunnossa edelleen. Viime vuoden ideoista toisenkin otin messiin tänä vuonna, nimittäin pienet parfyymit. Eivät varmasti jää hyllylle pölyttymään tänäkään vuonna. Yhdessä luukussa oli lahjakortti hierontaan, jonka olin varannut meille vuosipäivätreffipäivälle. Se ei ihan mennyt nappiin, sillä miesflunssa tuli taloon, hierontaa ei voinut enää perua, eikä maksettujen kuponkien rahoja saanut enää takaisin. Ehkä jossakin luukussa on vielä tulossa niska-hartia-päähierontaa jollekin illalle, kun katsomme elokuvaa. 

Minun luukkujen suhteen olen toiminut oman onneni seppänä ja avuliaana tonttuna. Aimén aloitettua uusi työ vuoden kiireisimpään aikaan, ei hänellä ole ollut aikaa eikä aivokapasiteettia miettiä pieniä paketteja, joten olen antanut hänelle erittäin selkeitä vinkkejä, mitä niissä minun luukuissa voisi olla. Tässä välissä täytyy mainita, että viime vuonna hän oli käyttänyt paljon mielikuvitusta ja aikaa hankkien kalenteria, muistikirjaa, kameranpidikettä yms, niin mieluusti suon hänelle helpotusta tänä vuonna. Vinkeiksi hänelle kuljetin kassahihnalle suihkusaippuaa loppuneen tilalle, kuorintakinttaan ja sukkia. Wannabe-minimalistina säästimme lahjapaperia ja liimasimme vain numerotarrat hintalappuihin kiinni. 

Millaisia joulukalentereita teillä on ollut?

 

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *