MINIMALISMIMAANANTAI / Välillä minimalismi on ihan hanurista

Muutaman viikon tauon jälkeen minimalismimaanantai on täällä taas! Tänään käydään ihan pikkusen siellä minimalismin nurjalla puolella.

Käytännössä kaappien läpikäyminen ja ylimääräisistä asioista luopuminen on ollut todella puhdistavaa. Viime aikoina se on näyttänyt sen negatiivisen puolensa.

Halusin vain kertoa, että ne ainoat, ja maailman parhaat mustat farkut meni rikki viimeisenä reissupäivänä Suomessa, eikä minulla ole toisia tilalle! Huomenna alkaa taas työt ja pienestä farkkuvalimoimastani löytyy vain parit revityt (joita ei toimistoon päälle pueta) ja yhdet ehjät farkut, jotka nekin sopii ainoastaan parin eri yläosan kanssa yhteen. Luottofarkkuja täytyy lähteä metsästämään vielä tänään. 

Jokunen tovi sitten kävin läpi keittiön kattilakaappia, josta löytyi kaksi irtopohjakakkuvuokaa. Toinen neliö ja toinen pyöreä. Enempi tulee tehtyä niitä pyöreitä, joten säästetään se, ajattelin. Ei mennyt kuin pari viikkoa, kun sen ainoan vuoan mekanismi petti ja vuoasta tuli käyttökelvoton. Perhanan neliövuoka olisi sittenkin ollut aika kiva olla siellä kaapissa vielä. Aion jatkaa kakkujen leipomista vielä tulevaisuudessakin, joten sellainenkin on nyt lähdettävä hankkimaan. 

Sanotaan, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Lisäisin edelliseen vielä, että ei ole minimalistillakaan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *