My (Wednes)day / Hyvää ruokaa ja puistossa hengailua

Suuren suosion saanut My Friday postauksen kunniaksi, tässä tulee jatkoa sarjalla Myday. Mun Keskiviikon kulku kuvien muodossa, olkaa hyvä. 

4:45 Neiti heräsi ja herätti meidät varttia ennen kellon soittoa. Yö oli itkuinen puhkeavan etuhampaan vuoksi, eikä neiti malttanut nukkua pitkään näköjään aamullakaan. 

5:15 Valitsin vaatteet itselleni ja Neelalle, kävin suihkussa ja puin päälle. Sillä aikaa Aimé vaihtoi Neelalle päivävaatteet päälle. 

IMG_2511new.JPG

5:30 Pilkoin meille lounassalaatin valmiiksi, sillä tänä aamuna oli sellaiseen aikaa aikaisen herätyksen ansiosta.

 

IMG_2516new.JPG

6:00 Meikkaan, mutta tukalle ei passaa tehdä mitään, sillä kypärän alle se joutuu kuitenkin. Söin aamiaiseksi paahtista, jossa välissä kaikenlaista salaattilehteä ja muuta värikästä ja vähän punaista pestokastiketta. Juomana vettä. Aimé syöttää Neelalle puuroa. 

6:30 Moimoit ja pusut kotiväelle ja pyörän selkään kohti työpaikkaa. Onneksi ei sada vettä 🙂

6:55 Perillä ollaan ja vessaan vaatteet vaihtamaan ja työpöydän ääreen. 

IMG_2517new.JPG

8:45 Aamiainen part 2. Aimé saapui töihin ja syömme yhdessä hedelmiä ja puuroa. 

IMG_2531new.JPG

12:15 Lounastauon vietän tyttöporukassa salaattia rouskuttaen. Salaatin kohokohtia olivat aurinkokuivatut tomaatit, hummus ja avokado. Oli maukasta. 

IMG_2532new.JPG

13:00 Lounas part 2. Aimé maistoi eräänä päivänä kanttiinin salaattipöydän bataattisalaattia ja innostui niin, että halusi minunkin kokevan saman makuelämyksen. Ei ollut kamala nälkä niin pian lounaan jälkeen, mutta oli ihan sairaan hyvää!

IMG_2533new.JPG

14:00 Vähän maikiasta, sillä Aimé oli saanut yhdeltä työkaverilta lemppariherkkuaan Manneria tuliaiseksi Saksasta. 

IMG_2535new.JPG

15:35 Työpäivä päättyi ja aika nousta taas pyörän selkään. Menen kodin kautta, sillä pitää vaihtaa hikiset vaatteet kuiviin ja jättää pyörä kotiin, ennen kun haen Neela hoidosta. 

IMG_2545new.JPG

16:20 Saan iloisen neidin vastaani päiväkodilla. Neelalla oli mennyt päivä mukavasti. Lähdemme kauppaan vaippaostoksille. 

IMG_2557new.JPG

IMG_2578new.JPG

 

17:00 Ilma oli niin kaunis, että jäimme hetkeksi puistoon, jossa tutkimme nurmikkoa Neelan kanssa ja harjoittelimme seisomista ilman tukea. 

IMG_2590new.JPG

18:00 Iltaruoaksi syömme tortilloita riisi-jauheliha-paputäytteellä ja Neela saa iltapuuroa. Mukava syödä kaikki samaan aikaan.

18:30 Hengailemme olkkarissa, anoppi soittaa Itävallasta. Kylvetän ja nukutan Neelan.

19:15 Jumitutaan sohvalle juttusille Aimén kanssa. Välillä kännykät löytyvät käsistämme aivan huomaamatta, mutta toisen laittaessa sen pois, toinen seuraa perässä ja juttu jatkuu. 

22:00 Yliväsyneet vanhemmat luovuttavat nukkumatille vallan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *