Pientä pintaremonttia nukkekodissa

Hankimme Neelalle joululahjaksi Ikeasta nukkekodin, jota halusin itse vähän remontoida. Tässä joulun pyhät on kuluneet oikein mukavasti maalaillen seiniä ja huonekaluja. 

Nukkekoti ennen ja jälkeen maalauksen.jpg

Sisäseinät maalasin valkoisiksi. Takaseinät olivatkin jo valmiiksi valkoisia. Niihin saatan joskus laittaa kuviollista tapettia, mutta sopivaa ei tähän hätään löytynyt. Minulla oli vain sellaista perus akryylimaalia, joka on hieman läpikuultavaa, joten maalasin seinät pariin kertaan. Lattiat ja katon jätin vielä puun värisiksi. 

Nukkekoti ennen ja jälkeen huonekalujen maalauksen.jpg

Tilasimme taloon netistä puiset huonekalut, jotka sitten maalasin pääosin valkoisiksi muutamilla mustilla yksityiskohdilla. Kalusto tuntuu olevan jykevää tekoa. 

PC260848.JPG

Makuuhuoneen seinää koristaa piirtämäni pupupariskuntataulu. Maalaustelineen ja canvaksen löysin Sostrene Grenestä. Maalasin myös vähän abstraktimpaa taidetta taloon. 

PC260845.JPG

Kylppäri kaipaa vielä jotain yksityiskohtia, mutta kaikki ajallaan. Nyt mennään tällaisella erittäin pelkistetyllä meiningillä. 

PC260844.JPG

Keittiö ja ruokailutila on myös aika pelkistetty, mutta kukkataulu tuo edes hieman väriä muuten niin minimalistiseen tilaan. 

PC260843.JPG

Olohuoneeseen askartelin pienen teltan talon lapsiasukkaille, jotka toki vielä puuttuvat. Tällä hetkellä talossa näyttää asustelevan muumipeikko ja Black Panther figuuri. 

PC260849new.JPG

Minusta tästä tuli aika kiva pieni moderni nukkekoti, jolla voi 2.5-vuotiaskin leikkiä ilman, että tarvii pelätä minkään hajoavan. Hyvin sievästi siellä on leikitty nämä joulun pyhät piilotellen pieniä yllätyksiä kaappeihin ja laatikoihin. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *