Resepti: Helppo ja nopea tonnikalapasta

Tänään haluan jakaa tämän todella toimivan ja maukkaan tonnikalapastan ohjeen. Resepti on todella yksinkertainen ja nopea toteuttaa myös hirveässä nälässä, sillä kastike valmistuu pastan kiehuessa. 

Tarvitset:

puoli pussillista pastaa (tai niin paljon kuin haluat)

purkillinen Tonnikalaa öljyssä

2 vartta kevätsipulia

1 pieni paprika / puolikas iso paprika

siivilällinen tuoretta pinaattia

n. 100g ranskankermaa

suolaa

pippuria

lempparimausteitasi (itse käytin oreganoa ja savustettua paprikaa)

n. 3dl vettä

 

IMG_2650new.JPG

IMG_2644new.JPG

IMG_2645new.JPG

IMG_2646new.JPG

IMG_2647new.JPG

IMG_2648new.JPG

IMG_2649new.JPG

Tee näin:

  • Laita pasta kiehumaan
  • tyhjennä reilusti tonnikalan öljyä pannulle
  • pese ja pilko kevätsipuli ja paprika ja laita pannulle paistumaan
  • pese pinaatti ja lisää pannulle
  • Kun pinaatti on kutistunut lisää tonnikala ja ranskankerma ja anna lämmetä niin kauan kunnes kerma on ”sulanut” nestemäiseksi
  • Lisää reilusti kaikkia haluamiasi mausteita
  • Lisää reilusti vettä ja anna hautua kannen/folion alla niin kauan kun maltat odottaa
  • Lisää kastike pastan joukkoon, sekoita ja nauti lämpimänä tai annostele lounasrasioihin ja syö myöhemmin

 

 

IMG_2650new.JPG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *