Rovaniemi / Treffit Kauppayhtiöllä

IMG_3557new.JPG

IMG_3554new.JPG

IMG_3555new.JPG

Suomen matkan toisena lauantaina kävi niin ihanasti, että pääsimme Aimén kanssa treffeille. Se oli ensimmäinen kerta Neelan syntymän jälkeen kun pääsimme viettämään aikaa aivan kahdestaan kaikessa rauhassa. Mummi ja vaari olivat sillä aikaa kylvettäneet ja syöttäneet neidin ja kaikki oli sujunut oikein hyvin. 

Mietimme ystävieni kanssa hyvää ravintolaa, johon viedä Aimé deiteille. Päädyimme Kauppayhtiölle sen rennon ilmapiirin ja varmuudella hyvän sapuskan vuoksi. Linnottauduimme ravintolan perimmäiselle sohvalle ja viihdyimme siinä tuntikausia drinksujen ja hyvän ruoan äärellä. Muissa ravintoloissa alkaa se lähtö kuumottelemaan siinä maksun jälkeen aika nopeasti, mutta tuollahan viihtyi pitkään. 

Söin kasvishampurilaisen ranskalaisilla. Molemmat olivat todella maukkaita. Purilaisessa oli aika ronskisti sipulia ja valkosipulia, mutta onneksi minun treffikumppania ei häirinnyt. Aimé oli erittäin vakuuttunut kanansiivistä ja hyllyltä löytyvästä tulisesta kastikkeesta. Meni kuulemma parhaimpien siipien joukkoon, mitä hän on koskaan syönyt. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *