Satumainen Synttäriyllatys

Täytin viikko sitten 26 vuotta. Aikamoista! Minulla ei ole minään vuonna ollut ikäkriisia syntymäpäivänäni, eika ole tänäkaan vuonna. Olen ollut aina tyytyvainen juuri sen ikaisena kuin juuri silloin olen ollut, ja niin on edelleen. Kolleegani kysyi, etta täytinko jo 20. Mitäs tässä kriiseilemään kun ei edes viela näytä vanhalta. Jostain syysta minulla on tosi usein sellainen juniori olo. Uudessa porukassa kun ikäni tulee ilmi, on aina joku heilauttamassa kättään sanoen, etta ”vooi kun olet viela niin nuori”. Mikähän on sellainen ikä, jolloin ei enää sanota noin. Milloinkahan olen siinä pisteessä, etta näytän ulkoisesti juuri sen ikäiseltä kun sillä hetkellä oikeasti olen, sillä minua luullaan poikkeuksetta aina nuoremmaksi mitä olen. 

Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun en järjestänyt minkäänlaisia syntymäpäiväjuhlia itselleni. Kakun toki leivoin, mutta sekin oli lähinnä pääsiäisen kunniaksi. Ehkä olen jo pienesti aikuinen.

Tähän ikään mennessä olen saavuttanut yhden suurimmista unelmistani, ulkomailla asumisen. Seurustelen maailman ihanimman miehen kanssa ja aivan tässä parin kuukauden sisään saamme perheeseemme vauvan. Olen kyllä todella onnekas.

Aime on viimeiset viikot vihjaillut, kuinka ultimaattisen huippu synttärilahja hänellä minulle on. Ei kertonut sen enempää kuin että tulen pitämään siitä kovasti ja tulen kokemaan suuria paineita hänen synttarilahjaa miettiessä sitten syksyllä. Kävelimme tiistaina aamulla, oikeana syntymäpäivänäni, bussipysäkkiä kohti ja hän ojensi minulle kaksi pääsylippua. Liput olivat Disney on ice -esitykseen. En kesta miten suloista! Eikä siinä edes vielä kaikki. Esityspaikkana oli City west hotelli, josta hän oli varannut meille huoneen yhdeksi yöksi. Kuinka mukavasti ajateltu, että esityksen jälkeen tepastellaan vain hotelliin sen sijaan, että lähdettäisiin kahden tunnin kotimatkalle täydessä bussissa. Ei olisi voinut lahja enempää nappiin mennä. Tämä oli todella minun näköinen lahja!

Lauantaina aamulla kävimme muutaman tunnin synnytyskurssilla, jonka jälkeen suuntasimme kohti City westiä.

IMG_2326.JPGnew.jpg

City West hotelli sijaitsee aika kaukana keskustasta mutta kuitenkin on vielä Dublinia, joten sinne pääsee paikallisilla kulkuneuvoilla. Meidän epäonneksi raitiovaunut olivat lakossa lauantaina ja sunnuntaina, joten oli mentavä bussilla. Bussimatka kesti noin tunnin, kun omalla autolla paikalle huristelisi puolet nopeampaa. Bussilla numero 69 paasee keskustasta aivan hotellin eteen, mikä oli todella kätevää.

IMG_2336.JPGnew.jpg

Hotellilla oli kirjautumassa sisään paljon pieniä Elsoja, Annoja ja muita prinsessoja, jotka tuskin malttoivat pysyä nahoissaan oottaessa, etta illan show alkaa. 

IMG_2337.JPGnew.jpg

Hotellin suuri koko oli minulle yllätys. Siellä yöpyi samaan aikaan Disney on ice -porukka, pari maajoukkuetta ja lukematon määrä lapsiperheita. Hyvin tuntui olevan tilaa kaikille ja viereisista huoneista ei kuulunut pihaustakaan.

IMG_2338.JPGuus.jpg

IMG_2339.JPGnew.jpg

Todella siisti, kotoisa ja lamminhenkinen hotelli. 

IMG_2350.JPGnew.jpg

Perille päästyämme joimme kupposet lämmintä ja aloimme valmistautua päivalliselle ja esitykseen. 

Päivällinen oli hotellin ravintolassa, jossa vitriinista tiskilta sai osoittaa haluamansa aterian. Tarjolla oli pizzaa, hampurlaisia ja erilaisia kastikkeita lisukkeineen. En tieda onko käytantö aina sama, sillä tunnelma oli hotellin ravintolaksi hieman kouluruokalamainen. Ateriat olivat 10 ja 15 euron välillä ja maku oli juuri sitä kouluruokala tasoa. Suurta viihdettä meille oli pikku prinsessojen mekkojen ihailu. Mekot olivat toinen toistaan upeampia, hiuksissa oli lisäkkeitä, jaloissa glitterikenkiä ja koko komeus kruunattu asuun sopivalla kaavulla ja ylväällä asenteella. 

IMG_2407.JPGuus.jpg

Itse esitys oli todella lapsiystävällinen, vauhdikas ja positiivinen. Itselle parasta olivat tutut kappaleet lapsuudesta. Mukana olivat Minni, Mikki, Aku ja Iines, jotka seikkailivat maasta toiseen. Afrikassa paastiin Leijonakuninkaan maailmaan, Lontoosta Peter Panin kanssa Mikämikämaahan ja tulipa oltua myos veden alla Arielin matkassa. Koko Shown paatti Frozen, joka tuntui olevan lapsille se odotetuin hetki ja illan kohokohta. 

Esitys oli varmasti pienille lapsille todella huikea kokemus, mutta itse odotin jotain suurempaa ja enempi luistelijoiden taidonnäytteitä. Ihana kokemus tämä kuitenkin oli. 

IMG_2452.JPGnew.jpg

IMG_2453.JPGnew.jpg

IMG_2454.JPGuus.jpg

Hotelliaamiainen on jotain ylitsepääsemättömän ihanaa ja tämäkin aamiainen oli todella hyvä. Täällö Irlannissa hotelliaamiasen tarjonta on Suomen tarjontaa suppeampi, mutta niin vain saatiin ympättyä vatsamme täyteen herkkuja tästäkin valikoimasta.

Nyt raskausaikana on tullut syötyä todella paljon hedelmiä, koska tekee mieli jotain raikasta. Mikäs sen ihanampaa kuin valmiiksi pilkotut hedelmät. 

IMG_2455.JPGnew.jpg

Vaikka reissu olikin vain yhden yön ja Dublinissa, niin tuntui kuin oltaisiin pidemmälläkin reissulla käyty. Tämä oli todella ihana irtiotto arjesta ja varmaan nyt sitten viimeinen yhteinen reissu näin kahdestaan. Ensi kerralla meillä on sitten oma pieni prinsessa matkassa <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *