Talvikauden vaatekokoelmani

Tässä on koko talvikauden vaatekokelmani. Sellainen wannabe minimalist capsule wardrope.

talven vaatekokoelma.jpg

 Ajattelin, että olempas niin hienosti saanut koottua sellaisen MINIMALISTISEN kaatekaapin, mutta tämä oli ennen kuin aloin kuvaamaan näitä kaikkia ja keräämään yhteen kollaasiksi. Tätä kokoelmaa kun katsoo, niin ei voi sanoa, että olen hyvin pärjännyt niin vähällä monta kuukautta. Tai ehkä voi. Ainakin siihen nähden, mitä kokoelmani on ollut joskus aikoinaan, on tämä minulle aika hyvä saavutus minimalismin suhteen.

Toki tarvin vaatetta viikottain aika moneen erilaiseen tilanteeseen ja varmaankin siitä syystä kokoelma vaikuttaa aika laajalta. Täytyy olla sopivaa vaatetta toimistoon, kotioloihin, pyöräilyyn ja ulkoiluun erittäin nopeasti vaihtelevassa säässä.

Väriskaala on todella mustavalkoinen, mutta eipä niillä väripilkuilla mitään tee, jos ei niitä valitse ikinä päällensä. Harmaa, valkoinen ja musta ovat helposti yhdisteltävissä toistensa kanssa ja juuri siitä syystä kompaktistakin kokoelmasta saa aikaiseksi todella monia eri asukokonaisuuksia. 

Värikkäiden vaatteiden kanssa käy monesti niin, että sitä kun kerran pitää, niin ei voi ihan heti uudestaan laittaa päälle. Ajattelen sen olevan niin helposti muistettava, että käyttöväli täytyy pitää mahdollisimman pitkänä. Esimerkiksi punainen mekko on ollut viimeksi päälläni jouluna ja minusta tuntuu, ettei sitä voi ihan vielä pukea uudestaan päälle. 

Yläosat: 

4 t-paitaa

4 neulepaitaa

4 puseroa

2 jakkua

4 neuletakkia

4 urheilupaitaa

4 mekkoa

4 hupparia

3 sateen kestävää takkia eri lämpötiloille

2 villakangastakkia

1 untuvatakki

Alaosat:

2 urheilulengginssit

2 ulkoiluhousut

collegehousut

3 farkut

suorat housut

kynähame

fleecesukkahousut

3 legginssit

Asusteet:

2 pipoa

2 kaulahuivia

2 hanskaparia

 

Laskin, että tässä on yhteensä yli 50 vaatekappaletta. Kuulostaa paljolta, mutta jokainen vaatekappale on ollut käytössä useaan kertaan ja ansainnut paikkansa wannabe minimalistin wannabe capsule wardopessa.  

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *