Treffeillä päiväsaikaan

Viime viikolla otimme yhden arkipäivän vapaaksi Aimén kanssa, sillä päätimme hoitaa verohommat kuntoon, vihdoin. Kaivoimme edellisenä päivänä laatikoiden syövereistä kaikki P60 lomakkeet vuodesta 2014 lähtien ja suuntasimme verotoimistoon toivomuksena saada ihan hitosti verorahoja takaisin. Monet kolleegat ovat tämän tehdessään saaneet satoja euroja palautuksia, tosin yksi oli joutunut maksamaan 50 senttiä takaisin. 

Veimme neidin hoitoon ja lähdimme keskustaan asioille. Verotoimistossa ei tarvinut kauaa jonotella kun pääsi nyrpeän leidin juttusille. Täytin yhden sivun lomakeen tiskillä ja jätin ne lomakkeet sinne liitteeksi ja tajusin myöhemmin, että oilisi varmaan kannattanut kopioida ne ja pitää itsellä tallessa. Mutta no, meni jo. Jospa ne meni kerralla oikein, eikä niitä sen perästä tarvi. 

ashling hotel breakfast 2.JPG

ashling hotel breakfast.JPG

Kävi niin onnellisesti, että toimistossa asiointi oli niin pikainen keissi, että ehdimme vielä Ashling hotelliin aamiaiselle. Olen itse käynyt siellä jo muutamaan otteeseen, mutta halusin Aimén kokevan sen myös. Hän oli positiivisesti yllättynyt ja nautimme pöydän antimista ainakin tunnin verran. 

Vatsat täynnä lähdimme vielä elokuviin, sillä päivää oli jäljellä niin mukavasti. Beauty and the Beast ehdotukseni ei saanut kannatusta, joten päädyimme katsomaan jonkun galaksien valtiaat tai mikä lie olikaan. Näin sen julisteen vasta liput ostettuamme ja tiesin heti, ettei tässä hyvin käy. Hetken seurattuani taistelin unta vastaan, ja lopulta nukahdin. Herättyäni olin hieman pettynyt, että elokuvaa oli edelleen jäljellä ainakin tunti. 

No, Aimé tykkäsi ja pääasia oli viettää aikaa kahdestaan. 

IMG_1693new.JPG

 

 

IMG_1724new.JPG

IMG_1729new.JPG

Olemme käyneet kahdestaan missään treffien kaltaisilla viimeksi elokuussa Rovaniemellä. Meillä kun ei asu täällä Dublinissa sukulaisia, niin emme ole jättäneet Neelaa hoitoon kenellekään muullekaan päästäksemme kahdestaan ulos. Päivähoitomaksun ollessa niin suuri, ajattelimme hyödyntää hoitopaikkaa tällä tavalla ja päivätreffit olikin aika kiva idea. 

 

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *