Viikonloppuisin

Yleensä viikonloppuisin kutsumme ystäviä meille syömään tai meidät on kutsuttu heille. 

IMG_4696new.JPG

 

IMG_4692newww.JPG

Tarjoamme sitä mitä kaapeista löytyy ja sellaista mitä muutenkin söisimme. Alkupalaksi patonkia punaisen peston kanssa sekä poppareita ja pääruoaksi pizzaa.  

Ruoan jälkeen pelaamme lautapelejä, kuten Kimbleä muistuttavaa Ludoa, Unoa tai ”Kuka mitä olen”, jossa toisten otsaan lapulle kirjoitetaan henkilö ja hänen täytyy sitten kysymyksien avulla selvittää kuka hän on. 

 

 

IMG_4723newww.JPG

Viikonloppuisin yritämme välttää vaunuja bussissa, joten paikasta toiseen liikutaan Neela kantorepussa. Se toimii hyvin jos ei tarvi vaeltaa kovin pitkiä kävelymatkoja. 

IMG_4740new.JPG

Silloin tällöin käymme entisen kolleegan luona illallistamassa. Heillä on kiva tällainen sisäpiha, jossa on vähän kukkapenkkiä ja sen sellaista.

IMG_4748new.JPG

Ruoaksi meille tarjoiltiin perunamuusia lihakastikkeen kanssa. Vähän kuin olisi karjalanpaistia syönyt. Aika kotoisalta maistui. Jälkkäriksi oli tällaista suklaista vanukasta. Herkullista!  

IMG_4756new.JPG

 

Sunnuntaisin yritämme kuoriutua pyjamahousuista ulkoilutamineisiin ja lähteä kävelylle. Meinaa aina mennä pikakävelyksi, kun on yksin tottunut vaunuilemaan. Aimé onneksi vetäisee hihasta ja hidastaa tahtia. Sellainen kiva sunnuntaikävelyvauhti ja nokat pois luureista tekee eetvarttia. Voi siinä samalla vaihtaa ajatuksia ja haistella raitista ilmaa. Maistuu sitten ruokakin paremmin ulkoilun jälkeen.

IMG_4763new.JPG

Olemme saaneet nauttia alkutalvena kirpeän aurinkoisista ilmoista sateen sijaan. 

IMG_4809new.JPG

IMG_4768new.JPG

IMG_4783new.JPG

IMG_4802new.JPG

IMG_4821new.JPG

IMG_4868new.JPG

Ilta meneekin chillaillessa sohvan pohjalla. Viimeksi katsoimme Gone girl elokuvaa, sillä olin jo unohtanut mitä siinä tapahtuu. Lopussa odotin kohtausta, joka olikin Match point leffan lopusta. Story of my life. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *